Συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

0
242

Αυτές τις Άγιες Μέρες της Γεννήσεως του Χριστού, στις καρδιές όλων μας γεννάται η Αγάπη. Έμπρακτα δείχνουμε την αγάπη μας και την προσφέρουμε απλόχερα στους συνανθρώπους μας.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “ΚΑΛΛΙΣΤΩ”, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας εν μέσω της πανδημίας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει την συγκέντρωση τροφίμων για να ενισχυύσει το συσσίτιο της Ι. Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως που αρκετά χρόνια τώρα στηρίζει τις άπορες οικογένειες και τους ηλικιωμένους της Μητροπόλεως μας.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 από τις 15:00 έως τις 19:00 μ. μ θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση τροφίμων στο Γραφείο του Συλλόγου (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου – πλησίον Πνευματικού Κέντρου Μεγαλόπολης).

Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα μετάβασης τους στο Γραφείο, προκειμένου να φέρουν τα τρόφιμα, στέλνοντας SMS 4 στο 13033 και φορώντας μάσκα. Τα είδη τα οποία είναι αναγκαία προς συγκέντρωση είναι τα εξής : Γάλα, ρύζι, κριθαράκι, χυλοπίτες, φάβα και μακαρόνια.

Προσφέροντας τα αναγκαία χαρίζουμε αγάπη στους συνανθρώπους μας!!! Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 6984534328 κ. Σπανού Θεοδώρα πρόεδρος 6974306812 κ. Βρωμοβρυσιώτη Καίτη αντιπρόεδρος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here