Στ. Θεοδωράκης: Βόλτα στην Τρίπολη με ποδήλατο

0
166

Στην Τρίπολη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Με το που έφτασε στην πόλη το πρώτο που αντίκρισε ήταν το ποδήλατο που διαφήμιζε τη σημερινή του άφιξη και ομιλία στην Αρκαδική πρωτεύουσα, και θέλησε ανέβει και να κάνει βόλτα με αυτό στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης. Κάνοντας βόλτα μέσα στην πόλη συνομίλησε με αρκετό κόσμο.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή στην πλατεία Πετρινού, ενώ απόλαυσαν και έναν καφέ μαζί θέλοντας να συζητήσουν και τα προβλήματα της πόλης. Βέβαια τη συζήτηση μονοπώλησε το θέμα των απορριμμάτων που εδώ και αρκετό καιρό ταλανίζει τον δήμο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις αλλά και στις πρόωρες εκλογές, για τις οποίες είπε ότι δεν μπορεί να κάνει καμία πρόβλεψη.

Αργότερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ενώ το απόγευμα στις 18:00 θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Μετά το τέλος της ομιλίας θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

από το ArcadiaPortal

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here