ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΥ ΒΑΓΓΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
180

Το πασίγνωστο αντάμωμα στου Βάγγου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με αφορμή την εορτή του Προφήτη Ηλία. Πολύς κόσμος διασκέδασε για ακόμη μια χρονιά και χόρεψε με την ορχήστρα Τα Παιδιά της Μεγαλόπολης , τον Σωτήρη Κανελάκη και τον Τάκη Μπαλάση.

Ταυτόχρονα όμως είχαμε και το ξεκίνημα στην ουσία της προεκλογικής περιόδου για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές , αφού από την μία είχαμε την παρουσία πολλών αρχόντων μας , από την άλλη είχαμε πολλές ειδήσεις!!

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ Μπούρας, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σπύρος Τσιριγώτης και Γιάννης Φουσέκης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης παρών όπως κάθε χρόνο ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και σε κάποια έργα που γίνονται στην περιοχή.

Οι καθιερωμένες παραδοσιακές χαιρετούρες από εκλεγμένους και μη έδωσαν και πήραν, σε σημείο μάλιστα κάποια στιγμή να είναι πιο πολλοί όσοι κυκλοφορούσαν και χαιρετούσαν στα τραπέζια τον κόσμο από αυτούς που χόρευαν στην πίστα!

Την πρώτη είδηση την είχαμε όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Γιαννακούρας, έκανε την μεγάλη έκπληξη δηλώνοντας από μικροφώνου ότι θα είναι Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στις Εκλογές του Μαΐου 2014. Αργότερα μάλιστα είχαμε και δεύτερη είδηση αφού σε αναφορά του ( πάλι από μικροφώνου ) ο Γιάννης Φουσέκης απάντησε στον Δημήτρη Γιαννακούρα δηλώνοντας του ότι αν είναι υποψήφιος θα συνταχθεί μαζί του!!

Από ότι καταλαβαίνετε το πανηγύρι τελικά εξελίχθηκε στην πρώτη προεκλογική δημόσια συγκέντρωση και έβγαλε και πολλές ειδήσεις. Πολλοί παρευρισκόμενοι μέτραγαν τους παρόντες εν δυνάμει υποψηφίους Δημάρχους και ο αριθμός έβγαινε μεγάλος, πάνω από 5 !! Εγώ θα σας πω ότι ίσως να έλλειπαν και 1-2 ακόμα !!!

Το επόμενο χρονικό διάστημα που θα έχουμε και πιο πολλά πανηγύρια σίγουρα θα επαναληφθούν παρόμοιες εικόνες και τα πανηγύρια αλλά και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα έχουν την τιμητική τους. Βλέπετε τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον και οι προεκλογικοί σχεδιασμοί έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται νωρίτερα!!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here