Στο Λεωνίδιο ο Σαμαράς τον 15αύγουστο

0
172

Στο Λεωνίδιο της Αρκαδίας θα γιορτάσει τον 15αύγουστο ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραστεί στην πανηγυρική λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας Έλωνας, ενώ θα επισκεφθεί και τα χωριά της Κυνουρίας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του εκεί θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Λεωνιδίου Δημήτρη Τσιγκούνη, με τον οποίο διατηρούν φιλία απο την εποχή, που ο κ. Τσιγκούνης ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Τον πρόεδρο της ΝΔ θα συνοδεύει ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο νομάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η πρώτη συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον… αντάρτη υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και πρωην βουλευτή της ΝΔ Πέτρο Ταούλη, ο οποίος αναμένεαι να βρεθεί και αυτός στο ιστορικό μονστήρι την ημέρα της Παναγίας. Ερωτιματικό παραμένει αν θα βρίσκεται ο γαλάζιος υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος. Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να συνατήσει στο Λεωνίδιο και τον υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος κατάγεται απο την κυνουριακή πόλη.

Από την ιστοσελίδα www.parapolitika.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here