Στοιχεία για την πρόταση αξιοποίησης του Ανάβαλου ζητά ο Βαλασόπουλος

0
137

Kύριε Πρόεδρε,
Αναγκάζομαι να καταθέσω ξανά την από 23 Φεβρουαρίου 2012 αίτηση μου ,για την παροχή στοιχείων, για την πρόταση αξιοποίησης του Ανάβαλλου, αφού έχει ήδη περάσει ένας μήνας από την προηγούμενη και σχεδόν τέσσερις από την συνεδρίαση του ΠΕΣΥ και δεν έχω λάβει τίποτα ως απάντηση, ως εκ του νόμου και του κανονισμού λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου προβλέπεται.

Η απαξιωτική δε αυτή στάση των θεσμικών παραγόντων για τα μέλη του ΠΕΣΥ και τον κανονισμό λειτουργίας του, μας οδηγούν σε συμπεράσματα που δεν θα ήθελα για την ώρα να ερμηνεύσω.
Στην αίτηση μου της 23-02-12 ανέφερα και επαναλαμβάνω με την παρούσα, τα εξής : «Κατά την συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου στης 28/12/2011, συζητήθηκε το θέμα της κατάθεσης συμπληρωματικής πρότασης προς το ΥΠΕΚΑ για την επεξεργασία των νερών του Αναβάλλου.
Με απόφαση του δε, το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου είχε ομόφωνα εξουσιοδότηση τον κο Περιφερειάρχη στην υποβολή της σχετικής πρότασης.

Η ομόφωνη αυτή απόφαση, πάρθηκε μετά την πρότασή μας και την δέσμευση του κου Χειβιδόπουλου, να συμπεριλάβει στην πρόταση και τον δήμο Β. Κυνουρίας, χρόνιο, δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας του δήμου αυτού. Κατά την διάρκεια δε, της συζήτησης «δεσμεύτηκε», να μας δώσει και την σχετική πρόταση, αφού καμία εισήγηση δεν υπήρχε και απλώς τοποθετηθήκαμε με βάση την προφορική ενημέρωση του κου Αντιπεριφεριάρχη.

Σήμερα δύο μήνες περίπου μετά την «δέσμευση» (!), μετά από τρεις φορές που προφορικά τον ενόχλησα και του υπενθύμισα την δέσμευση του , παρά την προφορική μου ενημέρωση σ’ εσάς τουλάχιστον δυο φορές και παρά την διαμαρτυρία μου στην προηγούμενη τακτική συνεδρίαση του ΠΕΣΥ, ουδέποτε έλαβα το παραμικρό. Η δε, δικαιολογία του κου Χειβιδόπουλου ήταν μονίμως «το έχω πει στην υπηρεσία και αυτή δεν το υλοποίησε» !!

Μετά λοιπόν αυτή την απαράδεκτη στάση, του αρμόδιου αντιπερειφεριάρχη, εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου πλέον εγγράφως, θεωρώ δε, ότι τουλάχιστον προσβάλουν το ΠΕΣΥ και την λειτουργία του τέτοιες συμπεριφορές, αλλά και παραβιάζουν κάθε αρχή δημοκρατικής λειτουργίας, δεοντολογίας και τις σχετικές διατάξεις του κανονισμού λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου.

Με τη σημερινή αίτηση μου, ΖΗΤΩ βάση του Κανονισμού Λειτουργίας του ΠΕΣΥ Π.Π, (ΑΡΘΡ.16ο ΠΑΡ.7), να μου δοθούν τα στοιχεία της εισήγησης και της πρότασης που κατατέθηκε (εάν τελικά κατατέθηκε), σύμφωνα με την σχετική απόφαση της 28/12/12.»
Με την σημερινή μου αίτηση ζητώ , μέχρι 30 Μαρτίου, να μου κατατεθούν τα παραπάνω.
Ο ΑΙΤΩΝ

ΠΑΝ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here