ΑρχικήΑΡΘΡΑΣτις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα ήθελε να υπενθυμίσει στα μέλη του (ενεργά και πρώην), τα οποία έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, ότι στις 30/6/2015 λήγει η προθεσμία τακτοποίησης των οφειλών τους από παρελθούσες συνδρομές.

Σας καλούμε λοιπόν να προσέλθετε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου μας το αργότερο έως 30 Ιουνίου 2015 προκειμένου να εξοφλήσετε ή να διακανονίσετε τις όποιες οφειλόμενες υποχρεωτικές συνδρομές σας προς το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Όλα τα μέλη μπορούν να διακανονίσουν τις οφειλές τους σε μέχρι 20 μηνιαίες δόσεις με ελάχιστο ποσό δόσης τα 20 ευρώ. Η ρύθμιση θα χάνεται εφόσον δεν πληρωθούν 2 συνεχόμενες δόσεις.

Σε περίπτωση που η ανωτέρω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην ανάθεση της είσπραξης των σχετικών οφειλών στην Δ.Ο.Υ. (διαδικασία άρθρου 106 παρ. 4 του Ν. 2362/95) σύμφωνα με: α) την με αρ. 10/26-11-2014 απόφαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας, και β) της με αρ 36/1-12-2014 απόφασης της ΔΕ.

Για κάθε διευκρίνιση, διόρθωση ή συμπληρωματική πληροφορία για την οφειλή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στις Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση στην εξόφληση των παρελθουσών συνδρομών, συνεπώς μέχρι 30 Ιουνίου είναι η τελευταία προθεσμία εξόφλησης ή διακανονισμού τους.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ