Στη Μεγαλόπολη ο επικεφαλής της ΔΕΗ κος Αρθούρος Ζερβός.

0
183

Συναντήσεις με εκπροσώπους εργαζομένων στη ΔΕΗ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε στη Μεγαλόπολη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Αρθούρος Ζερβός.

Ανακοίνωσε οτι προχωράνε κανονικά όλες οι προσλήψεις του 2007 και θα ανακοινώνται κατά ομάδες τα αποτελέσματα. Επίσης τόνισε ότι οι νέοι υπάλληλοι θα προσληφθούν με το ίδιο καθεστώς και των παλιών υπαλλήλων αυτό του Κ.Κ.Π. Δ.Ε.Η.!

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ αναφέρθηκε στην πορεία των επενδύσεων στην περιοχή, τονίζοντας ότι η νέα μονάδα φυσικού αερίου και η απόσυρση των λιγνιτικών μονάδων θα έχει οφέλη για το περιβάλλον. Παράλληλα, θα αναβαθμίσει και θα εκσυγχρονίσει τον Ενεργειακό Κέντρο Μεγαλόπολης.

Τόνισε με έμφαση οτι δεν υπάρχει καμία απόφαση για κλείσιμο των μονάδων 1 και 2 και πως γι αυτό το θέμα η Δ.Ε.Η. έχει ενημέρωσει τον ΔΕΣΜΗΕ οτι στα τέλη του 2010 πρέπει να σταματήσει η λειτουργία τους και αναμένει απαντήσεις.

Ο Αρθ. Ζερβός ανέφερε ότι η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας αποτελεί προτεραιότητα για την επιχείρηση. Πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι σε εργολάβους θα γίνουν αυστηρότεροι, προκειμένου να προστατευθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ στην περιοχή περιλαμβάνει τη νέα μονάδα φυσικού αερίου, ισχύος 800 μεγαβάτ και κόστους 500 εκατ. ευρώ καθώς και φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 50 MW. Το φωτοβολταϊκό πάρκο, το μεγαλύτερο της Ευρώπης, έχει “κολλήσει” εξαιτίας προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here