ΑρχικήΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣτηρίξτε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, λαμβάνοντας ως αναμνηστικό δώρο ημερολόγιο του 2014

Στηρίξτε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, λαμβάνοντας ως αναμνηστικό δώρο ημερολόγιο του 2014

Ενισχύστε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και για κάθε προσφορά σας 5 ή 6 ευρώ θα λάβετε ως αναμνηστικό δώρο το ετήσιο επιτοίχιο ή επιτραπέζιο ημερολόγιο της Ε.Ο.Δ. με φωτογραφικό υλικό από επιχειρήσεις και εκπαιδεύσεις της χρονιάς που πέρασε, μαζί με χρήσιμες συμβουλές πρόληψης και αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Τα έσοδα από την πώληση ημερολογίων στο δήμο Μεγαλόπολης θα διατεθούν για την αγορά διασωστικού εξοπλισμού και υλικά πρώτων βοηθειών για τη νεοσύστατο Τμήμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας στη Μεγαλόπολη

Για πληροφορίες σχετικά με την διάθεση των ημερολογίων στην Μεγαλόπολη 

μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παπαδημητρίου Δημήτριο στο τηλέφωνο 6972305799

tn

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι μη κυβερνητική οργάνωση Έρευνας και Διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1978 σε εθελοντική βάση. Από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή σωματείου.

Η Κεντρική Διοίκηση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και διαθέτει 34 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα

Είναι πιστοποιημένη από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών με Αρ.Μητρώου έξι (6) καθώς επίσης και από το INSARAG των Ηνωμένων Εθνών από τις 23 Ιουνίου 2005.Βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία τόσο με το Υπουργείο Εξωτερικών (Υ.Δ.Α.Σ.* με Αρ.Μητρώου 14) όσο και με την Ευρωπαϊκή Ένωση (ECHO*). Επίσης είναι πλήρως μέλος του IMRF, της παγκόσμιας ομοσπονδίας ορεινής διάσωσης IKAR-CISA, και του παγκόσμιου οργανισμού σκύλων έρευνας-διάσωσης IRO.

Με ένα ανθρώπινο δυναμικό άνω των 2.000 εθελοντών σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχει σε επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μαζικών καταστροφών, οπουδήποτε λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στελεχώνεται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες διασώστες με άριστη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, που ενεργούν με εθελοντική συνείδηση.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,829ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια