Στην Μεγαλόπολη ο Υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό – Συνάντηση με Δήμαρχο και Μητροπολίτη

0
185

Η σύνδεση της Μεγαλόπολης με τον αυτοκινητόδρομο με την ταυτόχρονη σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με την Σπάρτη, η στελέχωση του Κέντρου Υγείας, με ταυτόχρονη παραχώρηση δεύτερου ασθενοφόρου μαζί με τους απαιτούμενους οδηγούς, η ολοκλήρωση των έργων τηλεθέρμανσης και η αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου, ήταν τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος στην έκτακτη συνάντηση εργασίας που έγινε σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ .

O κ. Κουίκ δήλωσε:

«Σήμερα είχα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία και όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα μου άρμοζε ως μέλος αυτής της κυβέρνησης να μην επισκεφθώ και τον Δήμαρχο, ο οποίος παρά την αιφνιδιαστική πρωτοβουλία μου, οργάνωσε μία πολύ καλή σύσκεψη για να κουβεντιάσουμε θέματα που απασχολούν την περιοχή του.

Ο Δήμος της Μεγαλόπολης είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα προς μίμηση. Στον συμπολιτευόμενο συνδυασμό μετέχουν και τρεις πρώην Δήμαρχοι που μαζί με τον νυν Δήμαρχο εκφράζουν τρεις διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Δείγμα της αναγκαιότητας για συνεργασία και συνύπαρξη μπροστά στα μεγάλα προβλήματα, για τα οποία οι πολίτες ζητούν αδελφωμένες δράσεις και λύσεις.

Στους τέσσερις Δημάρχους θα πρέπει να προστεθεί και ο πέμπτος ο οποίος είναι της Αντιπολίτευσης, που κάνει ακόμα πιο λαμπερό το παράδειγμα της σοβαρότητας με την οποία οι Μεγαλοπολίτες ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Πριν τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κατέγραψε το αίτημα του Σεβασμιότατου για την απεμπλοκή από τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις της Πολεοδομικής άδειας του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Ε’, του μοναδικού που θα υπάρχει στην Ελλάδα και που θα χτιστεί στην περιοχή της Γορτυνίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ

Αθήνα, 18.11.15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

koyik-megalopoli1 (2)

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here