Στην Μεγαλόπολη έρχεται για προετοιμασία η Εθνική εφήβων Βόλεϊ

0
206

Στις 2 Ιανουαρίου θα έρθει στην Μεγαλόπολη η Εθνική ομάδα εφήβων Βόλεϊ και θα παραμείνει τουλάχιστον για μια εβδομάδα, προκειμένου να προετοιμαστεί για τους αγώνες που θα δώσει στην Ουγγαρία από τις 9 Ιανουαρίου.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης θα στηρίξει και θα φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα στην πόλη μας, κατόπιν της συμφωνίας που είχε γίνει κατά την επίσκεψη του προέδρου της Ομοσπονδίας στην Μεγαλόπολη πριν 1 μήνα.

δείτε την σχετική δημοσίευση ΕΔΩ

Αυτή δεν είναι η μόνη δράση που θα γίνει στην Μεγαλόπολη , αφού σχεδιάζεται ήδη και μια διοργάνωση Final Four τον Μάιο του 2015.

Σήμερα μάλιστα είχαμε και την σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα volleyball.gr που υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στην Μεγαλόπολη.

Οι κλήσεις για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Άρης Αγγελόπουλος, Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσαν τους 14 αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία στις 9, 10 και 11 Ιανουαρίου 2015 με αντιπάλους τις Γαλλία, Λετονία, Ουγγαρία.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στην Μεγαλόπολη στις 02/01/2015 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης.
Η Ε.Ο.ΠΕ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Διονύση Παπαδόπουλο και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού, κ. Θανάση Δάρρα για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων.

Αναλυτικά οι αθλητές που κλήθηκαν:
Νικόλαος Μήλης (Α.Σ. Άρης Θες/κης)
Αλέξανδρος Τουρνάκης (Α.Ο.Ν.Σ Μίλων)
Βασίλειος Κωστόπουλος (Α.Σ. Πανερυθραϊκός)
Θεόδωρος Τσαδήμας (Α.Σ. Πανερυθραϊκός)
Γεώργιος Τζιουμάκας (Sir Safety Perugia)
Βασίλειος Μούχλιας (Γ.Σ. Ηρακλής)
Γεώργιος Μανίκας (Γ.Σ. Πανελλήνιος)
Σταύρος Κασαμπαλής (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Αθανάσιος Παπάζογλου (Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου)
Θεόδωρος Βουλκίδης (Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου)
Βασίλειος Καρασαββίδης (Π.Α.Ο.Κ.)
Δημήτριος Κομητούδης (Πήγασος Πολίχνης)
Σπυρίδωνας Αντύπας (Πήγασος Πολίχνης)
Θεόδωρος Κανέλιας (Πήγασος Πολίχνης)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here