Στην Βουλή το γλεντάνε: Ο Σταθάκης θα κεράσει για την γιορτή του από τις μίζες που θα πάρει!

0
487

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι πολιτικοί, πλέον κάνουν πλάκα και περνάνε χαρούμενα , την στιγμή που εξαθλιώνουν τους εργαζομένους και τους πολίτες , την στιγμή που καταδικάζουν την Μεγαλόπολη και την ΔΕΗ.
Με ανοιχτό το στόμα έμειναν τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου από το σχόλιο της προέδρου της επιτροπής Εύης Καρακώστα, απευθυνόμενη στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Μόλις είχε ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχέδιου για την πώληση των μονάδων λιγνίτη και οι βουλευτές συζητούσαν για τον προγραμματισμό των εργασιών της επιτροπής. Η επόμενη συνεδρίαση, όπως αναφέρθηκε, θα είναι την επόμενη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Γιώργος Αρβανιτίδης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, απευθύνθηκε στον συνονόματό του Γιώργο Σταθάκη και τον κάλεσε να φέρει γλυκά για να κεράσει για την ονομαστική του εορτή.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και απευθυνόμενη προς τον υπουργό δήλωσε βέβαιη ότι ο Γιώργος Σταθάκης θα κεράσει επειδή θα πάρει κάτι από τις μίζες.

Μπορεί να το βλέπετε σαν πλάκα αλλά όπως λέει ο λαός…. γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει

δείτε στο τέλος του βίντεο το στιγμιότυπο, μετά απολαύστε τον Ν. Καλογερόπουλο που τα χώνει με τον δικό του τρόπο σε ένα παλιό βίντεο του 2015….

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here