ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ

4
348

Σε στάσεις εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν τα Σωματεία εργαζομένων στο Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη όλων των σωματείων και αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση που κυκλοφόρησε…

ΕΤΕ/ΔΕΗ – ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΚΜ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΜΕΓ/ΛΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΩΝ – ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΓ/ΛΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΗΓΩΝ – ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΜΕΓ/ΛΗΣ

14-2-2014

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Τα Σωματεία του ΛΚΜ μετά από την αποστολή υπομνημάτων και εξώδικων προσκλήσεων και αφού πραγματοποίησαν Σύσκεψη την Παρασκευή 14-2-2014 αποφάσισαν την έναρξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων ως κάτωθι:

Πραγματοποίηση μίας (1) ώρας στάσης εργασίας ανά ειδικότητα από 18 Φεβρουαρίου από την έναρξη της Α΄ φυλακής.

Πλήρη εφαρμογή και τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας και ασφάλειας.

 

Η στάση εργασίας στην έναρξη κάθε φυλακής θα αφορά κατά σειρά:

Πρώτη ώρα: Οδηγοί

Δεύτερη ώρα: Χειριστές Κ.Μ. & Β.Μ.

Τρίτη ώρα: Εργοδηγοί – Επιστάτες – Επιτηρητές – Συνεργεία Υποστήριξης

 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ:

Για να αποτρέψουμε την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Δεν θα επιτρέψουμε να παραδοθούν σε ιδιώτες το Δίκτυο Μεταφοράς και Μονάδες της Επιχείρησης.

Για να υπάρξει αντιμετώπιση των προβλημάτων των ορυχείων του ΛΚΜ με την εφαρμογή άμεσου και μακροπρόθεσμου σχεδιασμού ανάπτυξης, για την ορθολογική αξιοποίηση του λιγνιτικού δυναμικού της λεκάνης της Μεγαλόπολης έτσι ώστε να αποκατασταθεί πλήρως άμεσα και προοπτικά η τροφοδοσία των Μονάδων του ΑΗΣ.

 

Τα Δ.Σ των Σωματείων

Facebook Comments

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και πότε τα αποφασίσατε ρε πουλημένα κορμιά? τον κόσμο τον ρωτήσατε; γιατί δεν κάνατε γενική συνέλευση να πούμε κι εμείς τη γνώμη μας? πάλι δεν σας έκανε τα χατίρια ο διευθυντής? γιατί όσο αφορά την πώληση σε ιδιώτες την έχετε προσυπογράψει εδώ και χρόνια. πουλημένοιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

  2. Και πότε τα αποφασίσατε ρε πουλημένα κορμιά? τον κόσμο τον ρωτήσατε; γιατί δεν κάνατε γενική συνέλευση να πούμε κι εμείς τη γνώμη μας? πάλι δεν σας έκανε τα χατίρια ο διευθυντής? γιατί όσο αφορά την πώληση σε ιδιώτες την έχετε προσυπογράψει εδώ και χρόνια. πουλημένοιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

  3. … Πουλημένοι που λέει ο συνάδελφος δεν έχει άδικο και λίγα σας είπε. Είναι καλό πια να φύγετε απο τις καρέκλες που έχετε πιάσει εδώ και χρόνια και τις κληροδοτείτε σαν αυτούς που μας κυβερνούν απο πατέρα σε γιο και απο θείο σε ανιψιό. Σας βαρεθήκαμε, μας κουράσατε και συν της άλλης μας πουλάτε εδώ και χρόνια, αποφασίζετε και ζητάτε να σας ακολουθούμε εμείς οι εργαζόμενοι και ειδικά αυτοί που είμαστε στην πρώτη γραμμή,δουλεύουμε για να πληρώνεστε εσείς οι κοπρήτες. Παραιτηθείτε και να γινει επιτέλους ένα σωματείο. Σας το ζητάμε εδώ και καιρό.Έχετε καταντήσει κουραστικοί, γραφικοί και πλεον προβλεπομενοι. φύγετε……… μπας και δουλέψετε και καθόλου και δικαιολογήσετε την ταυτότητα που λεει οτι ειστε δεητζήδες…… κουρέλια…..

  4. … Πουλημένοι που λέει ο συνάδελφος δεν έχει άδικο και λίγα σας είπε. Είναι καλό πια να φύγετε απο τις καρέκλες που έχετε πιάσει εδώ και χρόνια και τις κληροδοτείτε σαν αυτούς που μας κυβερνούν απο πατέρα σε γιο και απο θείο σε ανιψιό. Σας βαρεθήκαμε, μας κουράσατε και συν της άλλης μας πουλάτε εδώ και χρόνια, αποφασίζετε και ζητάτε να σας ακολουθούμε εμείς οι εργαζόμενοι και ειδικά αυτοί που είμαστε στην πρώτη γραμμή,δουλεύουμε για να πληρώνεστε εσείς οι κοπρήτες. Παραιτηθείτε και να γινει επιτέλους ένα σωματείο. Σας το ζητάμε εδώ και καιρό.Έχετε καταντήσει κουραστικοί, γραφικοί και πλεον προβλεπομενοι. φύγετε……… μπας και δουλέψετε και καθόλου και δικαιολογήσετε την ταυτότητα που λεει οτι ειστε δεητζήδες…… κουρέλια…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here