Σπ. Τσιριγώτης στη ΔΡΤ: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω και πάλι στο Δήμο Μεγαλόπολης» (video)

0
626

Στην εκπομπή «Καλημέρα από τα fm» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης φιλοξενήθηκε, την Τρίτη το πρωί, ο πρώην δήμαρχος Μεγαλόπολης, υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα», Σπύρος Τσιριγώτης.

Ο κ. Τσιριγώτης αρχικά ανέφερε ότι χρειάζεται εμπειρία, γνώση και όραμα για την επόμενη μέρα της Μεγαλόπολης και, σχολιάζοντας την απόφασή του να διεκδικήσει και πάλι το δήμο, είπε ότι η επιθυμία του είναι να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον στη Μεγαλόπολη στις μέρες που έρχονται.

Μιλώντας για δικαστικά προβλήματα που είχε στο παρελθόν, είπε ότι βρέθηκε σε μια ιδιότυπη πολιτική ομηρία για δέκα χρόνια, ταλαιπωρήθηκε, αλλά η δικαιοσύνη τον αθώωσε και αποκαλύφθηκαν οι εις βάρος του συκοφαντίες.

Τόνισε ότι είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει για άλλη μια φορά στο δήμο Μεγαλόπολης, καθώς έχει τη θέληση και μπορεί να προχωρήσει για τη Μεγαλόπολη, σημειώνοντας ότι το προσεχές χρονικό διάστημα, σε πολιτική εκδήλωση, θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού του και θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της «Δημοτικής Ενότητας» που, όπως είπε, “θα δώσει άλλη προοπτική στο δήμο Μεγαλόπολης”.

Ακόμα, ο Σπύρος Τσιριγώτης μίλησε για την πορεία του δήμου του τα τελευταία χρόνια και για το έργο του δημάρχου, Διον. Παπαδόπουλου, είπε ότι χρειάζεται κάτι το διαφορετικό για την επόμενη μέρα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ώστε να μείνουν οι νέοι στη Μεγαλόπολη.

Δεν παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει και το νέο εκλογικό νόμο, αυτόν της απλής αναλογικής και τις ενδεχόμενες συνεργασίες που θα προκύψουν και, για μια ακόμα φορά, απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους να στηρίξουν με την ψήφο τους την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σπύρου Τσιριγώτη από το drt.gr:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here