ΣΟΣ ΔΕΗ Μεγαλόπολης: ΟΛΟΙ στην 24ώρη Πανεργατική Απεργία στις 12 Νοεμβρίου

0
174

Πανελλαδική 24ωρη Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στις 12 Νοεμβρίου 2015 ενάντια στην πολιτική της λιτότητας, της ανασφάλειας και της ανεργίας.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προωθεί: Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την φτωχοποίηση και εξαθλίωση εργαζόμενων και συνταξιούχων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, διάλυση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης με νέα αντιασφαλιστικά μέτρα, νέοι φόροι και χαράτσια, διάλυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας.

Μόνη διέξοδος, μόνη ελπίδα για το αύριο είναι να ανατρέψουμε τα μνημόνια. Να υπερασπίσουμε τη ζωή και τις οικογένειές μας.
Υπάρχει τρόπος. Όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας, όλοι μαζί μπορούμε.

Η συμμετοχή όλων στην απεργία είναι επιβεβλημένη για να αποτρέψουμε την συρρίκνωση, τη διάλυση της ΔΕΗ και τα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα.
Με το 3ο μνημόνιο (Ν. 4336/2015) που υπογράφτηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. (και από Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) το ποσοστό συμμετοχής της ΔΕΗ στην χονδρική αγορά – καθώς και στην λιανική – θα μειωθεί άμεσα στο 25% της παραγωγής της από λιγνίτες και νερά και μέχρι το 2020 να μην παράγει και να μην εισάγει πάνω από το 50% της καταναλισκόμενης ενέργειας καθώς επίσης την παραχώρηση του ΑΔΜΗΕ και του 17% του μετοχικού κεφαλαίου της Επιχείρησης μέσω ΤΑΙΠΕΔ.
Με τις πολιτικές αυτές θα ευνοηθούν οι ιδιώτες στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, θα οδηγηθεί σε συρρίκνωση και διάλυση η ΔΕΗ και θα αυξηθεί η τιμή του ρεύματος με αρνητικές επιπτώσεις στους καταναλωτές και την προοπτική ανάπτυξη της χώρας μας.

ΤΩΡΑ τα Συνδικάτα πρέπει με αποφασιστικό, μαχητικό και ενωτικό τρόπο να οργανώσουν τον αγώνα μας.
• Να αποτρέψουμε τα νέα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα
• Να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό, πλατύ μέτωπο αντίστασης και αγώνα ενάντια στη διάλυση και το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Καλούμε τους εργαζόμενους στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ Μεγαλόπολης να πάρουν μέρος στην Απεργία, στη Συγκέντρωση & το Συλλαλητήριο.

ΟΛΟΙ στην Συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου – ΑΔΕΔΥ
την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, στις 10:30 το πρωί
Τρίπολη – Πλατεία Αγ. Βασιλείου

Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ Δ.Ε.Η ΜΕΓ/ΛΗΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here