ΣΟΣ ΔΕΗ Μεγαλόπολης: Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών

0
157

Αγωνιστικό μπλόκο στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης

Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών

Χαιρετίζουμε την κινητοποίηση των αγροτών του Νομού μας οι οποίοι αγωνίζονται μαζί με όλους τους Έλληνες αγρότες να μην περάσουν τα βάρβαρα αντιαγροτικά και αντιασφαλιστικά μέτρα του 3ου μνημονίου τα οποία μετά τα δυο πρώτα καταστροφικά μνημόνια αν εφαρμοστούν θα βάλουν την ταφόπλακα στην μικρομεσαία αγροτιά.
Ο αγώνας των αγροτών έρχονται να συνδεθούν με τον αγώνα των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και των επιστημόνων, που διεκδικούν και αυτοί την απόσυρση του ασφαλιστικού.

Τα εργατικά συνδικάτα και οι εργαζόμενοι πρέπει αυτή την ώρα να βρεθούν δίπλα στα μπλόκα των αγροτών, να εκφράσουν έμπρακτα την αγωνιστική τους αλληλεγγύη και να συντονίσουν την πάλη τους με τους αγώνες του αγροτικού κόσμου και των άλλων λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές.

Η Πανεργατική Απεργία στις 4 Φλεβάρη πρέπει να μετατραπεί σε μια μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση, όπου οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα βάλουν τέλος τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό.
Το αίτημα για απόσυρση του ασφαλιστικού μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ ΔΕΗ Μεγ/λης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here