ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!

0
324


Την γενική του συνέλευση πραγματοποίησε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης .
Ο πρόεδρος του Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε τον απολογισμό και παρουσιάστηκαν τα οικονομικά στοιχεία όπως τα βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.


Στην συνέχεια είχαμε σοβαρές καταγγελίες και πολλές ερωτήσεις οι οποίες τελικά δεν απαντήθηκαν από το Δ.Σ.
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησε ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης στα γραφεία του , μετά τον απολογισμό που έγινε τέθηκαν πολλά ερωτήματα από τα παρευρισκόμενα μέλη και συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούσαν την περυσινή συμφωνία
που είχε κάνει ο Ε.Ο.Σ. με ιδιώτη επιχειρηματία για την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου. Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν ο Ε.Ο.Σ. είχε την διαχείριση του χιονοδρομικού και θα έπαιρνε το 15% από τις κάρτες που θα έκοβε ο ιδιώτης.
Στα έσοδα που παρουσιάστηκαν το ποσό αυτό ανερχόταν περίπου στα 4.200 ευρώ.
Πολλά μέλη αναρωτήθηκαν σε πόσες κάρτες αντιστοιχεί αυτό το νούμερο και τόνισαν με έμφαση ότι τους φαίνεται πολύ μικρό και τους δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά. Μάλιστα ένα μέλος ο κ. Γεώργιος Πετρόπουλος έδωσε μεγάλη έμφαση στο θέμα και ανέφερε κάποιους υπολογισμούς , σύμφωνα με τους οποίους αν ισχύουν τα 4.200 ευρώ που έδωσε ο ιδιώτης στον Σύλλογο σαν 15% τότε σε ημερήσια βάση έκαναν χρήση των λίφτ 41 άτομα!!
Όλοι όσοι ανέβηκαν στο βουνό πέρυσι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό είναι τελείως λάθος , αφού η κίνηση στο χιονοδρομικό πέρυσι ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό εξέφρασαν και πολλά μέλη του Συλλόγου. Από την κουβέντα προέκυψε ότι οι κάρτες που έκοβε ο ιδιώτης δεν είχαν αρίθμηση και από την πλευρά του ο Σύλλογος δεν έκανε κανέναν έλεγχο.
Ακούστηκε μάλιστα καθαρά ότι είχαν γίνει παρατηρήσεις και επισημάνσεις για το θέμα αυτό από τα Χριστούγεννα , από πολλά μέλη του Συλλόγου με το σκεπτικό ότι υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων και μάλιστα ακούστηκαν και καταγγελίες για πλαστές κάρτες αλλά και κάρτες που κυκλοφορούσαν περίεργα !! Την συγκεκριμένη καταγγελία επιβεβαίωσε και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος πέρυσι στο χιονοδρομικό κ. Γιαννούλης. Αναφέρθηκε ότι μετά από όλες τις ενοχλήσεις που είχε το Δ.Σ. τελικά ξεκίνησε η αρίθμηση των καρτών την Καθαρά Δευτέρα λίγες μέρες δηλαδή πριν κλείσει το Χιονοδρομικό και μάλιστα εκείνη την ημέρα στις 12 το μεσημέρι είχαν κοπεί 400 κάρτες!!
Είναι απόλυτα σαφές δηλαδή ότι υπήρχε ολιγωρία από πλευράς του Δ.Σ. και υπάρχει μεγάλο θέμα με μεγάλες απώλειες χρημάτων για τον Σύλλογο!! Ο κ. Γεώργιος Πετρόπουλος ρώτησε πολλές φορές και απαίτησε απαντήσεις , ανέφερε μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν να εμφανίζει ότι δεν έχει έσοδα και παράλληλα να χρωστάει ο Σύλλογος παντού λεφτά και να δέχεται αδιαμαρτύρητα ότι ο ιδιώτης έκοβε τόσες λίγες κάρτες!! Τόνισε ότι η απώλεια των εσόδων του Συλλόγου είναι τεράστια !! Επίσης υπήρχαν πολλές ερωτήσεις για το γεγονός ότι ο Σύλλογος εμφανίζεται στον οικονομικό του απολογισμό να έχει πληρώσει τα καύσιμα του ιδιώτη ακόμα και τις βλάβες που ο ίδιος είχε προκαλέσει. Ρωτήθηκε από αρκετά μέλη το Δ.Σ. αν αυτό υπήρχε στην συμφωνία που είχαν κάνει.
Μετά τα συνεχόμενα ερωτήματα στην συνέχεια τον λόγο πήρε πάλι ο πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος δεν απάντησε σε τίποτα και ζήτησε από όλους ούτε λίγο ούτε πολύ να τα ξεχάσουν όλα και να μην υπάρχουν τσακωμοί και γκρίνιες. Όμως τα ερωτήματα δεν σταματούσαν και οι κατηγορίες μεγάλωναν. Ερωτήσεις έγιναν και για την πληρωμή των προπονητών για τα 2 τελευταία χρόνια και αποδείχτηκε ότι ο γιος του Προέδρου πληρωνότανε κανονικά για τις υπηρεσίες του από το σύλλογο ενώ όπως διαβάστηκε εκείνη την στιγμή, το Καταστατικό του Συλλόγου συνδέεται κατά κάποια έννοια με νόμους και κανονισμούς της Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και δεν επιτρέπει να λαμβάνει χρήματα κάποιος που έχει βαθμό συγγένειας με μέλη του Δ.Σ. και αν αυτό συμβεί τ] ]>

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απιστευτα πραγματα, τα οποια δεν γινονται καπου αλλου ,αλλα διπλα μας, κοντα μας .Να λαβει υπ οψιν τα στοιχεια η δικαιοσυνη, ο Δημος που τους επιχορηγει και η κοινωνια της Τριπολης και τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους και αυτοι δρομο.

  2. Απιστευτα πραγματα, τα οποια δεν γινονται καπου αλλου ,αλλα διπλα μας, κοντα μας .Να λαβει υπ οψιν τα στοιχεια η δικαιοσυνη, ο Δημος που τους επιχορηγει και η κοινωνια της Τριπολης και τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους και αυτοι δρομο.

  3. Απιστευτα πραγματα, τα οποια δεν γινονται καπου αλλου ,αλλα διπλα μας, κοντα μας .Να λαβει υπ οψιν τα στοιχεια η δικαιοσυνη, ο Δημος που τους επιχορηγει και η κοινωνια της Τριπολης και τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους και αυτοι δρομο.

  4. Απιστευτα πραγματα, τα οποια δεν γινονται καπου αλλου ,αλλα διπλα μας, κοντα μας .Να λαβει υπ οψιν τα στοιχεια η δικαιοσυνη, ο Δημος που τους επιχορηγει και η κοινωνια της Τριπολης και τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους και αυτοι δρομο.

  5. Ντροπης!!!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΩ!!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

  6. Ντροπης!!!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΩ!!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

  7. Ντροπης!!!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΩ!!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

  8. Ντροπης!!!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΩ!!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here