Σκληρή επίθεση Λαμπρόπουλου στην Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο να τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι από τον εθνικισμό και το σκοταδισμό που σπέρνουν η Χρυσή Αυγή και άλλοι πατριδοκάπηλοι.

0
748

Με μεσαιωνικές και σκοταδιστικές λογικές του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς υποτίθεται Επιχείρησης του Δήμου Μεγαλόπολης μπλοκαρίστηκε εκδήλωση στην Καρύταινα για την παρουσίαση παιδικών παραμυθιών.

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία και εκδήλωση που προωθεί τον πολιτισμό, τη φιλία και την συνεργασία των λαών. Φαίνεται όμως για κάποιους ότι πολιτισμός είναι μόνο η γουρνοπούλα, ο εθνικισμός και η πατριδοκαπηλία.

Γι’ αυτό τα έβαλαν με τα παραμύθια του Χότζα που θα παρουσίαζε στην εκδήλωση στην τούρκικη γλώσσα Τουρκάλα καλλιτέχνιδα.

Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια συμπίπτει χρονικά και με την παρουσία πρωτοκλασάτων στελεχών της Δημοτικής Αρχής στην κηδεία αρχιβασανιστή της χούντας, που καμάρωνε μέχρι το θάνατο του για τα κατορθώματα του στη Μακρόνησο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των συνεργασιών χωρίς αρχές για την καρέκλα. Των δήθεν ανεξάρτητων και άχρωμων ψηφοδελτίων που χωράνε όλοι Συριζαίοι – Λαφαζαναίοι – Πασόκοι – Νεοδημοκράτες ακόμα και Χρυσαυγίτες ή χρυσαυγίζοντες.

Είναι υπόλογη η Δημοτική Αρχή που διόρισε μία τέτοια Διοίκηση στη Δημοτική Επιχείρηση.

Ζητάμε το θέμα να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν γίνεται ένα διορισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης να καταργεί ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αλλά κυρίως γιατί ο λαός της Μεγαλόπολης έχει πληρώσει ακριβά και με αίμα ναζιστικές και φασιστικές λογικές και επιλογές.

Γιατί εχθρός της νεολαίας, των παιδιών του λαού μας δεν είναι οι γείτονες λαοί αλλά το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η ΕΕ που ενθαρρύνουν την Τουρκική επιθετικότητα, που νίπτουν τας χείρας τους στις συνεχείς παραβιάσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, είναι το ΝΑΤΟ που δεν αναγνωρίζει σύνορα  στο Αιγαίο. Εχθρός του λαού είναι το κεφάλαιο και οι ιμπεριαλιστικές του ενώσεις.

Είναι ανάγκη το Δημοτικό Συμβούλιο όχι μόνο να πάρει μέτρα για ένα τέτοιο Διοικητικό Συμβούλιο που έχει διορίσει, αλλά και να τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι από τον εθνικισμό και το σκοταδισμό που σπέρνουν η Χρυσή Αυγή και άλλοι πατριδοκάπηλοι.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης
Λαμπρόπουλος Παναγιώτης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here