Σκηνές απείρου κάλλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου – Αποχωρήσεις και εγκλήσεις (video)

0
189

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου την Δευτέρα 19 Απριλίου, που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Φωνές, εγκλήσεις και αποχωρήσεις είναι μερικά από τα όσα έγιναν σε αυτή την επεισοδεική συνεδρίαση που διακόπηκε.

Το συμβούλιο “εκτροχιάστηκε” όταν η περιφερειακή σύμβουλος Τζένη Δημητρακοπούλου, η κυρία Νικολάκου, ο κ. Πετράκος, και κ. Δέδες ζήτησαν από τον Πρόεδρο να ολοκληρωθεί το θέμα, που είχε ξεκινήσει στην προηγούμενη συνεδρίαση και αφορούσε τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο πρόεδρος κ. Μανώλης Σκαντζός δεν το δέχτηκε και κάπως έτσι άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα τα μέλη της παράταξης Νίκα να αποχωρήσουν και στην συνέχεια ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν και τα μέλη της αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για ακραία αντιδημοκρατική και εκβιαστική συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. (δείτε ΕΔΩ)

Ακόμα και ο κ. Νίκας και ο κ. Σκαντζός αποχώρησαν, με το περιφερειακό συμβούλιο να δείχνει στους πολίτες που παρακολουθούσαν ζωντανά την συνεδρίαση, εικόνες που δεν τιμούν κανέναν με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης να αναφέρουν ότι τέτοια γεγονότα γράφουν μαύρες σελίδες για το συμβούλιο και την δημοκρατία.

Να συζητήσουμε μόνο τα καθαρά υπηρεσιακά θέματα ζήτησε στην συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ύστερα από το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να συζητηθεί το θέμα των εκδηλώσεων των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση της περιφέρειας.

“Δεν υπάρχει θέμα επί της διαδικασίας, γίνεται ένα bullying” είπε ο κ.Νίκας

διαβάστε επίσης την κοινή ανακοίνωση τω παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο ArcadiaPortal.gr

δείτε το βίντεο της συνεδρίασης ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here