ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

0
347

Σήμερα Τρίτη 10 Ιουνίου στις 17:00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία της Ελένης Λυμπεροπούλου που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή.

Η ταφή της θα γίνει στο χωριό Θάνα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, με συλλυπητήριο μήνυμα του, αναφέρει: «Μερικές φορές τα λόγια είναι τόσο φτωχά να περιγράψουν την ίδια τη ζωή.
Η Ελένη Λυμπεροπούλου, μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια, δημιουργική, μια συνεργάτιδα, μια φίλη, δεν είναι πια κοντά μας, τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα.
Ο απροσδόκητος χαμός της μας έχει συγκλονίσει όλους.
Για την Τρίπολη και την Αρκαδία που προσέφερε τα πάντα η απώλειά της είναι μεγάλη.
Από τα βάθη της καρδιάς μου, εκφράζω στην οικογένειά της τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου.
Καλό ταξίδι Ελένη.»

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, Π. Βαλασόπουλος, με αφορμή τον πρόσφατο χαμό της Ελένης Λυμπεροπούλου προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, η Αρκαδία και οι Αρκάδες αποχαιρετούν τον νέο άνθρωπο που ο Δημιουργός, κάλεσε δίπλα του τόσο γρήγορα. Σήμερα, όλοι εμείς που από τα χρόνια της πρώτης μας νιότης, αγωνιστήκαμε δίπλα στην Ελένη, αποχαιρετούμε την καλή φίλη, που πάντα μας συμβούλευε με αγνότητα ψυχής, την δυναμική αγωνίστρια που όπου την καλούσε η παράταξη έδινε από την πρώτη γραμμή τον αγώνα τον καλό. Ήμασταν μαζί στην ΟΝΝΕΔ, στην ΔΑΠ, στην ΝΟΔΕ, το 2007 στο δικό μου ξεκίνημα, αλλά και το 2010 συνυποψήφιοι, στο ίδιο περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Ήμασταν μαζί όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με πολλούς άλλους καλούς φίλους, αταλάντευτοι στις δημοκρατικές αρχές και τα ιδεώδη. Ιδιαίτερα εσύ, αγωνίστηκες σε δύσκολες, πολλές φορές, συνθήκες με χαμόγελο, με παρρησία, ήσουν πάντα δίπλα στο πρόβλημα των φίλων σου γνωστών κ αγνώστων, αλλά και για την γενέθλια γη. Γι’ αυτό και σε τιμούσαν ιδιαίτερα. Τελευταίος σταθμός σου η εκλογή σου στην Πολιτική Επιτροπή, μιας παράταξης συνυφασμένης με την ζωή σου. Γιατί είχες αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που οι σπουδαίοι γονείς σου, σου έσπειραν στην ψυχή. Την αγάπη για τον συνάνθρωπο, τον αλτρουισμό, την αγάπη για την πατρίδα, την ακάματη διάθεση για προσφορά.

Σήμερα όλοι εμείς σου ευχόμαστε να είναι «ελαφρύ» το Αρκαδικό χώμα και εκεί στην χωρία των αγγέλων να πρεσβεύεις για όλους μας, με την υπόσχεση, όπως σου είπα, να μην σε ξεχάσουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ….»

 

Για τον άδικο χαμό της αγαπητής σε όλους μας Ελένης , εκδόθηκε ψήφισμα από τους εργαζόμενους στην ΔΕΥΑΤ

Στη Τρίπολη, σήμερα στις 6/6/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 μ.μ. ,στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ, Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς, συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. με αφορμή το ξαφνικό θάνατο της συναδέλφου και μέλους μας ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ και αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

 

1. Να διαβιβαστούν τα συλλυπητήρια του στους οικείους της θανούσης.

2. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία της, τη Τρίτη 10 Ιουνίου 2014, ώρα 5.00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βασιλείου Τρίπολης.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της εκλεκτής μας συναδέλφου.

4. Να προσφέρει χρηματικό ποσό 300 € σε κοινωφελές Ίδρυμα της πόλης μας.

5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

Για ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Κων/νος Μανδρώνης Ελένη Σταθοπούλου

 

Επίσης από την ΝΟΔΕ Ν.Δ Αρκαδίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μια νέα γυναίκα, υπόδειγμα ήθους, ανιδιοτέλειας, αξιοπρέπειας, μαχητικότητας και ενεργού συμμετοχής στα κοινά, ένα αξιόμαχο κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, μια ενεργή πολίτης, η Ελένη Λυμπεροπούλου, δεν είναι πια μαζί μας.
Οι λέξεις ανίκανες να περιγράψουν τον πόνο και τη θλίψη για τον αιφνίδιο χαμό της.
Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας, η Πρόεδρός μας, η Υπεύθυνη του τμήματος Γυναικών, το μέλος της Πολιτικής μας Επιτροπής, η δική μας Ελένη, πάντα μπροστά στην πρώτη γραμμή, πάντα με το χαμόγελο, πάντα με ζεστή ψυχή, πάντα με ένα καλό λόγο για όλους.
Έφυγε πολύ νωρίς μα πρόλαβε να μας διδάξει πάρα πολλά. Είθε το παράδειγμά της και η μνήμη της να μας οδηγούν πάντα .
Το χώμα της Αρκαδικής γης ας είναι πάνω της ελαφρύ.
Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένη μας Ελένη!

Για τη ΝΟΔΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΑΤΣΙΠΟΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here