ΑρχικήΑΡΘΡΑΣε καθολικό lockdown όλη η Αρκαδία ενώ τα κρούσματα είναι σε συγκεκριμένες...

Σε καθολικό lockdown όλη η Αρκαδία ενώ τα κρούσματα είναι σε συγκεκριμένες περιοχές

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα τα οποία κλειδώνουν ολόκληρο τον νομό Αρκαδίας σε καθεστώς καθολικού lockdown από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου.

Το κλείδωμα ολόκληρου του νομού προκαλεί μεγάλη εντύπωση αφού η αύξηση των κρουσμάτων έχει παρατηρηθεί σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές.

Βάζοντας όλη την Αρκαδία σε Επίπεδο Γ΄ Πολύ Αυξημένου Κινδύνου, κλείνουν όλα τα σχολεία και τα καταστήματα, ενώ οι υπηρεσίες θα λειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στο Δήμο Ναυπλιέων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, κατόπιν ΟΜΟΦΩΝΗΣ εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19 για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου Covid-19, η μεν ΠΕ Αρκαδίας εντάσσεται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, ο δε Δήμος Ναυπλιέων εντάσσεται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που ισχύουν στα ως άνω επίπεδα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα covid19.gov.gr

Τέλος, τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα έχουν ισχύ από Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 06.00 έως Δευτέρα 01/03/2021 και ώρα 06.00.

Ενδεχόμενη παράταση ή άρση των μέτρων θα επαναξιολογηθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κατά την επόμενη συνεδρίασή της.

δείτε αναλυτικά τα μέτρα στο άρθρο του ArcadiaPortal.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια