Σε αναμονή για την απόφαση του Ελεγκτικού για το έργο των απορριμμάτων

0
194

Συνέντευξη παραχώρησε η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων στο οποίο, όπως είπε, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις διότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη συμβασιοποίηση του έργου.

Όπως ανέφερε: «Αναμένουμε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και δεν υπάρχει λόγος να απαντήσουμε σε κανέναν σε σχέση με αυτά που λέγονται για το έργο», αφήνοντας αιχμές στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τσιρώνη ως προς τον Περιφερειακό Σχεδιασμό για τα Απορρίμματα.

«Έχουμε καλή γνώση για την αρτιότητα του έργου και για τη νομιμότητα με την οποία έχει κτιστεί το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σεβαστεί την οποιαδήποτε απόφαση και παράλληλα θα συνεχίσει να μιλά για το έργο αειφορίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου», τόνισε.

[blockquote style=”1″]Δεν νομίζουμε πια ότι υπάρχει λόγος να απαντήσουμε σε κανέναν, διότι έχουμε εμπιστοσύνη στον τρόπο που δούλεψαν οι υπηρεσίες.[/blockquote]

Η οριστική λύση του προβλήματος των απορριμμάτων θα αλλάξει σελίδα στην Περιφέρεια και θα δοθεί μια προοπτική σε όλες της δημοτικές αρχές οι οποίες θα έχουν λύσει το θέμα και θα προχωρήσουν σε άλλα έργα.

από το ArcadiaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here