ΣΕΤΕ: Στρατηγική ανάπτυξης για τον τουρισμό στην Πελοπόννησο

0
214
SAMSUNG CSC

Με επιτυχία στέφθηκε η περιφερειακή εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναπτύχθηκαν ζητήματα που άπτονται της ανάπτυξης των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Πελοπόννησο ως πυλώνα της οικονομίας της και στις επιτυχημένες κινήσεις εξωστρέφειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου να επικοινωνήσει το προϊόν της, και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής ο οποίος συνέδεσε την τουριστική ανάπτυξη με την υποψηφιότητα του Δήμου Τρίπολης για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης εξήγησε ότι ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί το marketing plan όλης της περιοχής. «Σκοπός είναι να μοιραστούμε μαζί σας όλα τα στοιχεία από το SETE Intelligence, ώστε να αναπτύξουμε τη στρατηγική της περιοχής», τόνισε.

Ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, γενικός διευθυντής Marketing Greece του ΣΕΤΕ, ανέφερε ότι οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να υποστηρίξουν τον τουρισμό, «για να αναδείξουμε καλύτερα το τουριστικό προϊόν και τη βελτίωση της τουριστικής ανάπτυξης»

Δεν υπάρχει όχι μόνο πεδίο δράσης, αλλά πεδίον δόξης λαμπρόν για την Πελοπόννησο τόνισε, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί μια πολυσύνθετη τουριστική πρόταση που πρέπει να αναδειχθεί στο εξωτερικό.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ), καλωσόρισε τον ΣΕΤΕ και χαιρέτισε την παρουσία του Συνδέσμου στην Τρίπολη σε σχέση με τις τοπικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, επεσήμανε ότι η ανάπτυξη ενός marketing plan για τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο θα αποφέρει καρπούς, ενώ η συνεργασία ανάμεσα στους ιδιωτικούς φορείς και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εμπνέει εμπιστοσύνη.

από το ArcadiaPortal.gr

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here