Σήμερα η διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις

0
153

Οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι το θέμα της διαδικτυακής-τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό” που θα προβληθεί από το enikos.gr απευθείας την Τετάρτη του Πάσχα 8 Μαϊου στις 3 μ.μ.

‘Οπως σε κάθε εκπομπή, πολίτες θα μπορούν να βρεθούν στο στούντιο και να μιλήσουν με τους προσκεκλημένους.

‘Οσοι θέλετε να συμμετάσχετε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μπορείτε να στέλνετε email με το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] ή μπορείτε να καλέσετε το 211 200 8200.

‘Ολοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή από τον υπολογιστή τους αλλά όσοι θέλουν μπορούν και μέσω τηλεόρασης. Οι τρόποι είναι οι εξής:

1.Αν η τηλεόραση σας υποστηρίζει σύνδεση με το διαδίκτυο τότε πολύ απλά μπορείτε να επισκεφτείτε το enikos.gr, με τον browser της τηλεόρασης σας, και να δείτε σε ζωντανή σύνδεση την εκπομπή.

2.Αν η τηλεόραση που έχετε δεν υποστηρίζει σύνδεση με το διαδίκτυο αλλά έχει θύρα HDMI ή VGA, τότε μπορείτε να την συνδέσετε με έναν υπολογιστή (π.χ. λάπτοπ), που είναι συνδεδεμένος στο διαδύκτιο, με ένα καλώδιο HDMI ή VGA αντίστοιχα. Αφού γίνει επιτυχώς η σύνδεση των δύο συσκευών και επιλέξετε το σωστό κανάλι (στις πηγές HDMI / PC αναλόγως με το καλώδιο που χρησιμοποιήσατε) η τηλεόρασή σας θα μπορεί να προβάλλει ότι βρίσκεται την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Οπότε αν και πάλι επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μέσω της τηλεόρασής σας.

3. Το ίδιο ισχύει κι αν έχετε την παιχνιδοκονσόλα Playstation 3 που σας δίνει, μέσω του δικού της browser, την δυνατότητα να επισκεφτείτε το enikos.gr.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here