Πώς υποβάλλονται οι ενστάσεις στη ΡΑΕ για τις ανεμογεννήτριες (έγγραφο)

0
226

Ως τις 29 Ιανουαριου έχουν δικαίωμα οι φορείς να υποβάλουν τις ενστάσεις τους για την αδειοδοτηση κατασκευής αιολικών πάρκων στο Μαίναλο και στο Λύκαιον όρος.

Οι αντιρρήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη ΡΑΕ μέχρι και την 29/01/2021 μέσω email στο [email protected]  με θέμα ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ.

Ως συνημμένα στο email βάζουμε το συνημμένο υπόμνημα (στο οποίο θα λέει κατά ποιάς υπ’ αριθμ. πρωτ. αίτησης στρεφόμαστε) και τα συνοδευτικά έγγραφα.
Μπορούμε να ζητήσουμε αρ. πρωτ. της αίτησής μας με email για να μας σταλεί ηλεκτρονικά, ή μπορούμε να καλέσουμε και θα μας πουν τον αρ. πρωτοκόλλου της αίτησης μας τηλεφωνικά

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πειραιώς 132,
118 54, Αθήνα

Τηλ.: 210-37.27.400
Fax: 210-32.55.460
e-mail: [email protected]

Ο κάθε φορέας θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που να λέει :

«αντιτιθέμεθα στην χορήγηση άδειας για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση ανεμογεννητριών στην περιοχή μας και εξουσιοδοτoύμε τον……………. να συντάξει και να υποβάλει αντιρρήσεις προς την Ρυθμιστική αρχή ενέργειας κατά της
Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Αιολική Θεοδώρων Ανώνυμη
Βιομηχανική & Ενεργειακή Εταιρεία» και της υπ’ αριθμ. ειδικού πρωτοκόλλου με
 Α/Α Γ-011380 της 16-12-2020 Αιτήσεως για χορήγηση Άδειας Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.»

Στην συνέχεια ο εξουσιοδοτημένος, ο οποίος θα πρέπει να έχει σφραγίδα και δυνατότητα να μας στείλει σκαναρισμένα έγγραφα θα πρέπει να στείλει την απόφαση του φορέα νομίμως υπογεγραμμένη και σφραγισμένη με μέιλ στον συντονιστή και στη συνέχεια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να τον βοηθήσει στην σύνταξη των αντιρρήσεων και να του δώσει ανάλογα συνημμένα αρχεία.

Για κάθε διευκρίνηση συντονιστής :

Λαγός Ιωάννης (Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ.) τηλ.6944363532 email : [email protected]

Δείτε το έγγραφο:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕ … by Πάνος Αλεβίζος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here