Πώληση Μονάδων ΔΕΗ: Συνέντευξη Τύπου από την συντονιστική επιτροπή Μεγαλόπολης

4
1004

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από  Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή Μεγαλόπολης , σχετικά με την πώληση μονάδων της ΔΕΗ.

Στην συνέντευξη μίλησαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος Διονύσιος και οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ.κ. Αγγελόπουλος και Αλεξανδρής.

Έγινε παρουσίαση των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Ενέργειας στην Αθήνα και για τις 6 Δεκεμβρίου στην Μεγαλόπολη.

Τόσο ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης , όσο και οι εκπρόσωποι των εργαζομένω τόνισαν τον χαρακτήρα των αντιδράσεων και των κινητοποιήσεων , το γεγονός ότι ο αγώνας που γίνεται δεν είναι μόνο των εργαζομένων αλλά όλων των πολιτών και έκαναν αναλυτικές αναφορές στο γιατί δεν πρέπει να πουληθούν οι μονάδες.

Την συνέντευξη παρακολούθησε και ο Θανάσης Πετράος από την Λαική Ενότητα ο οποίος μετά το τέλος μα ςμίλησε για την πώληση των μονάδων.

Στην αίθουσα δυστυχώς του Δημαρχείου προσήλθαν ελάχιστα ΜΜΕ της περιοχής, μόνο το Καφενείο της Μεγαλόπολης – ArcadiaPortal.gr και οι τοπικές εφημερίδες Νέα της Μεγαλόπολης και Αρκαδικός Κήρυκας. Το γεγονός αυτό άφησε άσχημες εντυπώσεις αφού σε ένα τόσο σοβαρό θέμα θα έπρεπε  τα δεκάδες ΜΜΕ του νομού Αρκαδίας αλλά και των γύρω νομών που έχουν άμεση σχέση με την  ΔΕΗ , να ενδιαφερθούν και να καλύψουν την συνέντευξη.

δείτε στην συνέχεια τα σχετικό βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

 

 

Facebook Comments

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχα. Ο Σαράντος στην συντονιστική Επιτροπή; Αυτός πρώτος πηρε μεταθεση απο την 4η μοναδα που πουλιέται στην 5η μοναδα που μενει στη ΔΕΗ.
    Με αυτους τους συνδικαλιστές είμαστε χαμένοι απο χερι!

    • Αν περιμένεις από τους συνδικαλιστές είσαι αξιος της μοίρας σου.
      Ολοι βρίζουν τους συνδικαλιστές και καλά κάνουν αλλα κανεις δεν βλέπει τα χαλια του. Ειμαστε ολοι προβατα του καναπέ

  2. Ρε φίλε μονο ο Σαραντος πήγε στην 5 ;Ειμαστε για κλάματα ολοι μας που μας καθοδηγούν οι συνδικαληστες και μας πουλάνε υποχρέωση !Μην μιλήσουμε για τον ηγέτη του εργατικού κέντρου Χαχαχαχα ,Ενας νοήμων που θα ερθει για λιγο στο ΛΚΜ και στους σταθμούς ,θα νομίζει οτι φοράμε αρκουδοτομαρα

  3. Οπως μας πούλησε με τα σκουπίδια ο Δήμος θα μας πουλήσει και με την ΔΕΗ ,ποιος ξερει τι τους έχουν ταξει !!Μονο για κανένα καρναβάλι να οργανώνουν κάνουν !Τωρα γιατι οι αλλοι δήμοι δεν ασχολούνται λιγο με το θέμα της πώλησης της ΔΕΗ φταίει οτι οι ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ βγάζουν μια εμπάθεια πρις τα έξω με την προκλητική τους συμπεριφορά πχ εγω παίρνω 2000 το μηνα ,εγω παίρνω 2500 σύνταξη εσεις Τι θα κανετε ,και πολλα παιδιά απο Τρίπολη καλαματα που ήρθαν για ένα 8μηνο και είδαν συμπεριφορές απο αστοιχείωτους συναδέλφους ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ και δεν ενδιαφέρονται πλέον να βοηθήσουν κατεβαίνοντας στον δρόμο μαζι μας !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here