Πόσο κοστίζει ο Πολιτικός Χρόνος της Αριστεράς…???

1
231

Περίπου 14 δις ευρώ φαίνεται να καταλήγουμε εκτός απροόπτου να στοιχίζει το «μάρμαρο» της Αριστεράς.

Εκλεκτοί αριστεροί μου φίλοι, αναφορικά με τις απόψεις σας για την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και τις αιτιάσεις των συντρόφων σας περί αγοράς κυβερνητικού χρόνου, σήμερα πλέον κάποιος πρέπει να απαντήσει σχετικά με τις ¨ευθύνες της αριστερής σας ιδεολογίας¨.

Δυστυχώς δια στόματος του κ. Τσίπρα έγινε γνωστό ότι επί 5 μήνες δεν κυβερνούσε αλλά διαπραγματευόταν…!!!

Εν πάση περιπτώσει ούτε κυβερνούσε η αριστερά όλο αυτό το διάστημα, αλλά προφανώς ούτε και διαπραγματευόταν, αυτό αποδεικνύουν πλέον τα νούμερα, τα δισεκατομμύρια των νέων μέτρων.
Δυστυχώς φίλοι της αριστεράς αποδείξατε περίτρανα ότι για μία ακόμη φορά αρκεστήκατε στα συνθήματα, αρκεστήκατε στο να εθελοτυφλείτε ότι κάποια στιγμή θα κυβερνήσετε, ότι κάποια στιγμή θα λύσετε τα προβλήματα του Ελληνικού λαού.
Δυστυχώς αποδειχτήκατε κατώτεροι των περιστάσεων.
Αρκεστήκατε σε επικοινωνιακά παιχνιδάκια, στις δημιουργικές ασάφειές σας, σε εικόνες καλά φτιαγμένες και καλά καμουφλαρισμένες με το αριστερό μαντήλι και γιλέκο σας.

Συγχαρητήρια στους εξαιρετικούς επικοινωνιολόγους σας.

Μιλήσατε για Ελπίδα, όπως με εξαιρετική χαλαρότητα κάποιοι μας έλεγαν ότι «λεφτά υπάρχουν», ότι θα «σκίζουν τα μνημόνια στα Ζάππεια», δυστυχώς ανεπαρκείς και αναξιόπιστοι κυβερνήτες σε δύσκολους καιρούς οδήγησαν την πατρίδα μας στην ολική κατρακύλα.
Να μην αναφερθώ στο περίφημο δημοψήφισμα όλοι πλέον καταλάβαμε τελικά τι σήμαινε το ΝΑΙ και τι το ΟΧΙ…!!!

ΌΧΙ λοιπόν κύριοι της Αριστεράς δεν σας χαρίζουμε πλέον τίποτα, δεν σας δίνουμε άλλη ευκαιρία, δεν σας δίνουμε άλλο χρόνο, δεν δικαιούστε να αγοράζετε το χρόνο μας τόσο ακριβά.

Κρυφτείτε πάλι πίσω από τα συνθήματα σας και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να πάρει την ευθύνη στα χέρια του με καθαρό μυαλό χωρίς δημιουργικές ασάφειες, βρίσκοντας τις ιδανικές λύσεις και επιλογές για το Αύριο.

giannakopoulos

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 200 χρόνια επικυψίας ο αρθρογράφος, οι πέντε μήνες τονε χαλάσανε… Πίσω στην τρύπα σου κουτοπόνηρε συμφεροντάκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here