Πως παρουσίασαν τα ΜΜΕ την συγκέντρωση της Μεγαλόπολης

0
1728

Όταν κάνεις μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας , ένα συλλαλητήριο όπως το χθεσινό στην πλατεία της Μεγαλόπολης, το βασικό στοιχείο που χρειάζεσαι – πέρα από την συμμετοχή του κόσμου –  είναι σίγουρα και η προβολή του. Αλλιώς ότι κάνεις , δεν θα το μάθει ποτέ κανένας.

Στο συλλαλητήριο της Μεγαλόπολη με την πολύτιμη βοήθεια της δημοσιογράφου Πέγκυ Μπρούσαλη , είχαμε 2 ζωντανές μεταδόσεις από την ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3 στα δελτία ειδήσεων. Επίσης είχαμε και ένα πολύ καλό ρεπορτάζ από τον ALPHA και την κάλυψη από τα τοπικά ΜΜΕ της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας. Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι δεδομένο , δυστυχώς τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ενδιαφέρονται μερικές φορές για τέτοια θέματα και πολλά τοπικά ΜΜΕ δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος που υπάρχει για να στείλουν συνεργεία και δημοσιογράφους.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σε συνεργασία με το ArcadiaPortal.gr μετέδωσε ζωντανά στο διαδίκτυο ολόκληρο το συλλαλητήριο , το οποίο παρακολούθησαν περίπου 2.000 χρήστες , ενώ σήμερα οι συνολικοί χρήστες που το έχουν δει,  έχουνε ξεπεράσει τους 2.350!
Δείτε την μετάδοση ΕΔΩ

Σας παρουσιάζουμε τις 3 μεταδόσεις από τα ΜΜΕ Πανελλαδικής εμβέλειας:

Δείτε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 12.00  το σχετικό απόσπασμα για την Μεγαλόπολη στο 46:45 

Δείτε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 στις 13.00  το σχετικό απόσπασμα για την Μεγαλόπολη στο 17:05

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here