ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

0
174

ΤΑΙΠΕΔ = Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Η Εταιρία που εκεί έχουν περάσει όλα ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ότι πιο πολύτιμο έχει αυτή την στιγμή η χώρα μας.

Το ΤΑΙΠΕΔ λοιπόν σύντομα θα περάσει σε χέρια ξένων και θα έχει έδρα το Λουξεμβούργο, ξένοι μάνατζερ θα πουλάνε ότι θέλουν από την Ελλάδα και χωρίς την δυνατότητα να τους ελέγχει κανείς. Έτσι θέλουν να γίνει οι δανειστές μας και πιέζουν την Ελληνική Κυβέρνηση.4999ae9d3c6a9564dfbc3c3024f84cbb_L
Άντε προδότες πολιτικοί , βάλτε και αυτή την υπογραφή και ολοκληρώστε την διατεταγμένη υπηρεσία σας..!!!

Δείτε σχετικό βίν τεο από τον ALPHA και το enikos.gr

 

 

Αποστολή του ΤΑΙΠΕΔ ( από την ιστοσελίδα του )

Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της χώρας αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο πρόγραμμα αξιοποίησης στον κόσμο. Ο κύριος στόχος του είναι η προσέλκυση σημαντικών διεθνών ροών κεφαλαίου, που συνεισφέρουν στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και τροφοδοτούν την οικονομική ανάπτυξη. Το άνοιγμα σχετικών τομέων της αγοράς που πραγματοποιείται μέσω των αποκρατικοποιήσεων συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ενώ η συνολικότερη προώθηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον εδραίωσης της αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here