Πρώτη μέρα λειτουργίας για το ανακαινισμένο χιονοδρομικό Μαινάλου

0
180

Ξεκίνησε σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, η λειτουργία του χιονοδρομικού Μαινάλου, μετά από μια σειρά εργασιών μέσα από το οποίο προέκυψε ένα πραγματικό αριστούργημα, καθώς για όσους δεν το επισκέφθηκαν όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες, ο νέος χώρος του σαλέ αποτελεί πλέον ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλους τους φιλοξενούμενούς του. Ο νέος μήνας κάνει ποδαρικό με κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ τα τετριμμένα, δίνοντας ένα σημαντικό βήμα στην ώθηση του τουρισμού του τόπου μας.

Πολλοί οι επισκέπτες που κατέφθασαν στο χιονοδρομικό, για να θαυμάσουν από κοντά τις νέες, πραγματικά όμορφες αλλαγές.Το χιόνι αρκετό, ενώ αναμένεται να ρίξει και άλλο κάνοντας τις πίστες σκι για τους λάτρεις του αθλήματος αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Πολλοί όμως και εκείνοι, οι οποίοι προτίμησαν αντ’ αυτού να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα, στο νέο ανακαινισμένο και ζεστό χώρο του σαλέ.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι όλες οι πίστες καθώς και οι αναβατήρες, μπορούν να αξιοποιηθούν για όποιον επιθυμεί, μιας και λειτουργούν κανονικά. Απαραίτητες οι αλυσίδες, σε όλη τη διαδρομή, καθώς η χιονόπτωση δυσχεραίνει την οδήγηση. Ο δρόμος από Καρδαρά είναι καθαρός από χιόνι, αλλά ο δρόμος από τη Βυτίνα, παραμένει κλειστός για την ώρα και με τη χιονόπτωση που αναμένεται, είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει πρόσβαση από τα οχήματα.
Ακολουθεί βίντεο με μια σειρά όμορφων στιγμιοτύπων από τις πίστες αλλά και από τον ανακαινισμένο χώρο του σαλέ

από την σελίδα Φίλων του Χιονοδρομικού στο Facebook και το ArcadiaPortal

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here