ΑρχικήΑΡΘΡΑΠρόσληψη προσωπικού από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας στον αρχαιολογικό χώρο Λυκόσουρας και...

Πρόσληψη προσωπικού από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας στον αρχαιολογικό χώρο Λυκόσουρας και Λυκαίου Όρους

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, που εδρεύει στην Τρίπολη του Νομού Αρκαδίας.

Πρόκειται για 3 θέσεις εργασίας στον αρχαιολογικό χώρο της Λυκόσουρας και του Λυκαίου όρους , η σύμβαση θα είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλαβρύτων 211, ΤΚ 22100 Τρίπολη, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας (τηλ. επικοινωνίας: 2710 225243).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ