ΑρχικήΑΡΘΡΑΠρόσληψη ειδικού συνεργάτη (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ) στον Δήμο Μεγαλόπολης για δημόσιες σχέσεις

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ) στον Δήμο Μεγαλόπολης για δημόσιες σχέσεις

Αναρτήθηκε στην Διαύγεια η γνωστοποίηση για την πρόσληψη ενός ειδικού συνεργάτη στον Δήμο Μεγαλόπολης. Η θέση αφορά την πρόσληψη ενός ατόμου που θα έχει σαν βασικό αντικείμενο τις δημόσιες σχέσεις, την προβολή και επικοινωνία των δράσεων του δήμου Μεγαλόπολης.

Τα κριτήρια που αναφέρονται στην ανακοίνωση είναι κάπως ιδιαίτερα, αφού όπως αναφέρεται ο υποψήφιος πρέπει να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ , να έχει πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και ειδίκευση σε θέματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συνήθως σε άλλες περιπτώσεις δήμων η συγκεκριμένη θέση αφορά και υποψηφίους που έχουν πτυχία στις δημόσιες σχέσεις, στην Μεγαλόπολη όμως το κάνουμε πιο ειδικό, ψάχνουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει ενδεικτικά:

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (1) Πολιτικού Επιστήμονα, κατηγορίας ΠΕ ως Ειδικού Συνεργάτη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Ειδικότερα:1. Έναν Ειδικό Συνεργάτη με αντικείμενο την παροχή συμβουλών και εξειδικευμένων γνώσεων σε θέματα δημοσίων σχέσεων, προβολής και επικοινωνίας και εξωστρέφειας των δράσεων του Δήμου και την άσκηση κάθε άλλης, σχετική με την επιστημονική του/της κατάρτιση, δραστηριότητας του/της ανατεθεί από το Δήμαρχο.

Η πλήρωση των θέσεων ενεργείται με απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος προσλαμβάνει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση.

δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ