Πρόσκληση συμμετοχής παιδιών από τα Δημοτικά Σχολεία Μεγαλόπολης σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή Βόλεϋ στην Αθήνα

0
172

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα , στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας , Χριστουγεννιάτικη γιορτή με την συμμετοχή παικτών των Εθνικών ομάδων Βόλεϋ . Την γιορτή διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης . Για τον λόγο αυτό ο Γ.Σ.Μ. Λύκαια έστειλε μια επιστολή στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Μεγαλόπολης και τους καλεί να συμμετέχουν .

Διαβάστε στην συνέχεια την επιστολή.

ΠΡΟΣ: Συλλόγους Γονέων Και κηδεμόνων
Δημοτικών σχολείων Μεγαλόπολης

Αγαπητοί κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σ.Ε.Π.Π.Ε., για την διάδοση του αθλήματος διοργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά μικρών ηλικιών .
Οι παίκτες των Εθνικών ομάδων που θα παρευρίσκονται στην εκδήλωσή μας μαζί με τους μικρούς φίλους και φίλες του Αθλητισμού θα παρακολουθήσουν αξέχαστες στιγμές του Ελληνικού Βόλεϊ , Θα φωτογραφηθούν μαζί τους θα περάσουν αξέχαστες στιγμές και στο τέλος τις εκδήλωσης θα λάβουν αναμνηστικά δώρα.
Η εκδήλωση μας θα γίνει το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) , και θα περιλαμβάνει και μια ιστορική αναδρομή στα σεμινάρια του συνδέσμου που έχουν γίνει μέχρι σήμερα .
Σημείωση: Περιμένουμε τελική απάντηση εάν λάβετε μέρος στη γιορτή μας , και περιμένουμε ειδοποίηση σας πόσοι θα λάβουν μέρος για να ρυθμίσουμε τα περαιτέρω όπως και μεγέθη των παιδιών για να παραγγείλουμε T-shirt αναμνηστικά .
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας .

Για τον Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ι. ΧΛΙΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here