Πρόκριση για το Παιδικό τμήμα του Πελασγού

0
204

Την Κυριακή 21/10/2018 τέλειωσε η πρώτη φάση του παιδικού πρωταθλήματος για τον Β. Όμιλο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με ένα μεγάλο παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό της Μεγαλόπολης.

Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ Μεγαλόπολης και τον ¨ΔΙΩΝ¨ Κυπαρισσίας που θα αναδείκνυε τον πρώτο του ομίλου την ομάδα δηλαδή που θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Οι μικροί της Μεγαλόπολης έπρεπε όχι μόνο να κερδίσουν αλλά να καλύψουν και διάφορα έξι πόντων μιας και είχαν ηττηθεί στον αγώνα που έγινε στην Κυπαρισσία για τον πρώτο γύρο. Η ομάδα της Κυπαρισσίας ήρθε με πολλούς φιλάθλους, πανό ,τύμπανα, κόρνες, φτιάχνοντας μια εκκωφαντική αλλά ταυτόχρονα όμορφη ατμόσφαιρα ενώ περίπου το ίδιο δημιούργησαν και οι φίλαθλοι της Μεγαλόπολης για την ομάδα τους .

Ο αγώνας ξεκινά με τους μικρούς του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους τόσο στην άμυνα που δεχτήκαν τρείς (3) μόνο πόντους όσο και στην επίθεση σημειώνοντας δεκατέσσερις ( 14). Διαβάζοντας κάθε κίνηση των αντιπάλων τους συνέχισαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο ανεβάζοντας την διάφορα στο ημίχρονο στους δεκαέξι (16) πόντους ,παρότι υπήρχε κούραση από την υπερπροσπάθεια. Η ξεκούραση του ημιχρόνου έδωσε ανάσες και στο τρίτο δεκάλεπτο οι αθλητές του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ παίζοντας ωραίο μπάσκετ ανέβασαν και άλλο τον δείκτη του σκορ στο 54-28.Το τέταρτο δεκάλεπτο όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα για να πανηγυρίσουν μια άξια πρόκριση στην επόμενη φάση αποδεικνύοντας ότι έχουν δουλέψει αρκετά για αυτό το σκοπό.
Το τελικό 65-31 έδωσε μια πανηγυρική πρόκριση και κίνητρο για ακόμη περισσότερη δουλεία, μιας και οι ομάδες της τελικής φάσης είναι σαφώς πιο δύσκολες.

Τα δεκάλεπτα :14-3/20-15/20-10/11-3
Με την ομάδα του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ αγωνίστηκαν : ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΙΧΟΛΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΙΛΗΣ-ΣΤΑΒΑΡΑΚΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here