ΑρχικήΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΠρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας: Υπάρχει πρόβλημα με το βιομηχανικό πάρκο στην Μεγαλόπολη αλλά...

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας: Υπάρχει πρόβλημα με το βιομηχανικό πάρκο στην Μεγαλόπολη αλλά κανείς δεν μιλάει

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Στον αέρα δυο – δυο” με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Τόνια Μεγρέμη μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Γιάννης Τρουπής.

“Η Αρκαδία είναι ένας πληγωμένος νομός και με αυτά που έγιναν στην Μεγαλόπολη και κυρίως με αυτά που δεν γίνονται”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του ο κ.Τρουπής, ενώ μίλησε και για τα νέα δυσβάσταχτα κόστη για τους επιχειρηματίες που φέρνει η ενεργειακή κρίση.

Είχα πει ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το βιομηχανικό πάρκο στην Μεγαλόπολη, υπάρχει το πρόβλημα αλλά κανείς δεν μιλάει, ας βγουν οι υπεύθυνοι να μιλήσουν.

“Οι επιχειρήσεις οι μεγάλες που θέλουμε – με τα προβλήματα που έχουμε στην Αρκαδία – δεν πρόκειται να έρθουν στην περιοχή μας στο άμεσο μέλλον. Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Πέραν της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας που ήρθε – και πολύ καλά έκανε – και άλλη μια που θα έρθει, για άλλες που περιμένουν – και κάποιοι θεσμικοί είπαν οτι έχουν συζητήσεις – να βγουν και να μας πουν τα ονόματα και να μας πουν, που θα μπουν αυτές οι επιχειρήσεις.

Κάποια στιγμή πρέπει, να σταματήσουμε, να παίζουμε τις κουμπάρες στην Αρκαδία και να κυνηγάμε την ουρά μας. Καθένας από εμάς εφόσον έχει μια θέση αιρετή και έμμισθη να βγει, να πει την αλήθεια στον κόσμο. Μιλάω για όλους είτε αυτή είναι Περιφέρεια, είτε κυβέρνηση, είτε βουλευτές είτε Δήμοι”, δήλωσε στην συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ενώ συμπλήρωσε, πως “δεν μπορούμε να παίζουμε, να τάζουμε και να εκμεταλλευόμαστε με δελτία Τύπου καταστάσεις, για να δημιουργήσουμε άλλες καταστάσεις”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια