xabilomati9-2-23
spot_img
ΑρχικήΑΡΘΡΑΠρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ» με λέβητες αερίου μεγάλης ισχύος από την DeDietrich

Πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ» με λέβητες αερίου μεγάλης ισχύος από την DeDietrich

Με μία σειρά προγραμμάτων για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού αποθέματος της Xώρας να βρίσκονται σε ισχύ, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις, το πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ» έρχεται να καλύψει αποκλειστικά τις ανάγκες αναβάθμισης των κτιρίων του δημοσίου τομέα. Με συνολικό προϋπολογισμό 640 εκατ. ευρώ, αποτελεί τη μεγαλύτερη δράση εξοικονόμησης ενέργειας για τα κτίρια του δημοσίου στα οποία μπορούν να ενταχθούν:

Τα κτίρια της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης.

Τα κτίρια των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Τα κτίρια των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Ανάλογα με τις παρακάτω κατηγορίες χρήσεων:

Κτίρια Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, όπως νοσοκομεία, κέντρα υγείας, γηροκομεία.

Κτίρια Εκπαίδευσης, όπως σχολεία και Πανεπιστήμια.

Κτίρια Γραφείων, όπως οι εγκαταστάσεις γραφείων, διοικητήρια.

Κτίρια για λοιπές χρήσεις, όπως κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι μουσείων, εκκλησιαστικά ιδρύματα.

Τα πλεονεκτήματα της σειράς λεβήτων αερίου μεγάλης ισχύος της De Dietrich

Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες τις οποίες ενσωματώνει ή De Dietrich στους λέβητες συμπύκνωσης αερίου μεγάλης ισχύος είναι η χρήση χυτού κράματος αλουμινίου-πυριτίου, έναντι άλλων υλικών όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας (inox), ο χαλκός και άλλα. Αυτό έχει σαν συνέπεια να προσφέρεται αυξημένη απόδοση στη θέρμανση και ευελιξία στην εγκατάσταση, χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις φυσικό-χημικές ιδιότητες που φέρει το κράμα αλουμινίου – πυριτίου® (Al-Si).

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αμεσότητα στην μεταφορά θερμότητας από τον λέβητα προς τα κυκλώματα θέρμανσης έως και 7 φορές περισσότερο έναντι του inox, ενώ παράλληλα παρέχεται μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση καθώς τα μεγέθη των συσκευών είναι εξαιρετικά compact, με ενδεικτικό παράδειγμα για έναν λέβητα επιδαπέδιας τοποθέτησης 500Kw το εμβαδόν του να μην υπερβαίνει το 1,5m2!

Σειρά επιτοίχιων λεβήτων αερίου EVODENSAMCPRO για εγκατάσταση σε σύστημα συστοιχίας

Η De Dietrich με την σειρά επιτοίχιων λεβήτων αερίου κεντρικής θέρμανσης EVODENS AMCPRO φέρνει την επανάσταση στο λεβητοστάσιο αφού δεν αφορά απλά έναν επιτοίχιο λέβητα αερίου αλλά μια σύγχρονη συσκευή με το πιο προηγμένο λογισμικό και αυτοματισμό για έλεγχο έως και 5 ανεξάρτητων κυκλωμάτων θέρμανσης και έως 2 κυκλωμάτων παραγωγής ζεστού νερού. Οι επιπλέον δυνατότητες ελέγχου τους μέσω συστημάτων BUS, αλλά και η δυνατότητα δημιουργίας συστοιχιών έως και 10 λεβήτων με μεταβλητή ισχύ από 18 ως 100% χαρίζουν τον άριστο συνδυασμό της μέγιστης απόδοση – οικονομίας. Με γνώμονα την υψηλή τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής σε τις πιο compact διαστάσεις ο σύγχρονος μηχανικός έχει πραγματικά tailor-made λύση για κάθε εφαρμογή.

Σειρά επιδαπέδιων λεβήτων αερίου μεγάλης ισχύος CECO

Σε μια εποχή όπου οι ανάγκες τόσο του πρωτογενή αλλά και δευτερογενή τομέα συνεχώς μεταβάλλονται και εκσυγχρονίζονται οι λύσεις θα πρέπει να είναι επίσης προσαρμοζόμενες! Με την σειρά των επιδαπέδιων λεβήτων συμπύκνωσης αερίου C 340 / 640 ECO από τη DeDietrich παρέχεται η κάλυψη αναγκών έως και τα 5,2Mw(σε συστοιχία) και χάρη στις εξαιρετικά compact διαστάσεις των συσκευών πλέον ένα λεβητοστάσιο καταλαμβάνει όλο και μικρότερο χώρο με ενδεικτικό παράδειγμα 1,53m2 για ισχύ 650kw.       

Λέβητες αερίου κεντρικής εγκατάστασης με καύση έως 20% υδρογόνου(H2)

Τα επόμενα χρόνια, λόγω της ενεργειακής κρίσης, η μετάβαση σε καύσιμα φιλικότερα προς το περιβάλλον, είναι επιβεβλημένη. Οι λέβητες αερίου κεντρικής εγκατάστασης της De Dietrich είναι προετοιμασμένοι για αυτό και έτοιμοι για την νέα εποχή υδρογόνου. Οι λέβητες αερίου EVODENSAMCPRO και CECO είναι κατάλληλοι για λειτουργία με μείγμα υδρογόνου H2 έως και 20% χωρίς την ανάγκη μετατροπής ή αλλαγής του συστήματος καύσης. Αυτό σας εξασφαλίζει χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης. Υδρογόνο, το πλέον φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο με μηδενικές εκπομπές διοξειδίων του άνθρακα.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,566ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,297ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ