Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Μεγαλόπολης για τα Χριστούγεννα

0
2131

Η κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης θα βάλει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Μέσα σε ολοφωτιστό και χριστουγεννιάτικο  σκηνικό με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, τα οποία θα βρίσκονται τοποθετημένα στην κεντρική πλατεία της πόλης  καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών, ο Δήμος μας θα πραγματοποιήσει  τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019:

«ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ».

Στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης. Ώρα έναρξης: 7:00 μ.μ.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης καλωσορίζει τα Χριστούγεννα ανάβοντας τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από κεράσματα με  παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά και με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019:

«ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ   ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ». 

Στην κεντρική πλατεία Καρύταινας . Ώρα έναρξης:  6.00 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από κεράσματα με  παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019:

«ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ». 

Στην κεντρική πλατεία Λεονταρίου . Ώρα έναρξης: 6.00 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από  κεράσματα με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Ιερά Μητρόπολη. Ώρα: 6.30μ.μ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ». Είσοδος ελεύθερη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον σύλλογο Γυναικών «Καλλιστώ».   Ώρα 11.00 π.μ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ». Είσοδος ελεύθερη.

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019:

Η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο θεατρικό έργο «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ» . Ώρα: 6:30μ.μ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ». Είσοδος ελεύθερη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27, ΣΑΒΒΑΤΟ 28 & ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: ΠΑΙΔΙΚH TAINIA, «ΨΥΧΡΑ & ΑΝΑΠΟΔΑ 2» (FROZEN). Ώρα προβολής  6:00μ.μ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ». Είσοδος ελεύθερη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019:

ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΦΑΡΙ θα παρουσιάσει το χριστουγεννιάτικο έργο «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ». Ώρα 5:00μ.μ.. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ». Είσοδος ελεύθερη.

Δελτίο τύπου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here