Πρωταθλητής Αρκαδίας στο ΜΙΝΙ ο Πελασγός

0
370

Το Σάββατο 11/5/2019 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης έγινε αγώνας μπάσκετ μεταξύ του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ Μεγαλόπολης και του ¨ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ¨ Τρίπολης για το πρωτάθλημα ΜΙΝΙ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ένας αγώνας που θα έκρινε τον Πρωταθλητή Αρκαδίας με δεδομένο ότι στο πρώτο γύρο στη Μεγαλόπολη είχε κερδίσει ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ για τρεις πόντους .Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται σε πάθος και σκορ για να έρθει το πρώτο οκτάλεπτο υπέρ του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ με σκορ 12-10 .

Στη συνεχεία οι μικροί του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ ανέβασαν ακόμη την απόδοση τους δημιουργώντας αιφνιδιασμούς και ωραίες φάσεις κερδίζοντας έτσι και το δεύτερο οκτάλεπτο με 18-13 . Με την διαφορά στους επτά πόντους οι μικροί του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ αντέδρασαν στο τρίτο οκτάλεπτο , το παιχνίδι έγινε συναρπαστικό με τις ομάδες να προσπαθούν για την νίκη.

Με την διαφορά στο ελάχιστο όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Τρίπολης απήλαυσαν μια ωραία αναμέτρηση με τους αθλητές και των δυο ομάδων να δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει .Με ψυχή και πάθος κατάφεραν οι αθλητές του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ να διατηρήσουν την πρωτοπορία στο σκορ και το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε νικητές με δυο πόντους (τελικό 52-50) αποδεικνύοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα .

Τρελά πανηγύρια στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια και μια ακόμη επιτυχία για τα αναπτυξιακά του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ που τώρα περιμένουν τους πρωταθλητές των άλλων νομών . Αξίζει να τονίσουμε ότι το κλειστό είχε πολλούς φιλάθλους (γονείς και φίλους) που ακολουθούσουν τον παλμό των μικρών αθλητών .


ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ : (ΤΣΑΜΑΚΛΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΣΕΛΛΟΣ-ΓΚΑΤΖΙΩΛΗΣ-ΧΩΜΑΤΑΣ-ΖΑΜΠΑΘΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ-ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΑΜΑΚΛΗΣ-ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.


ΠΕΛΑΣΓΟΣ : (ΜΑΝΙΑΤΗ ) ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΡΑΓΓΑΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here