ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠρωτάθλημα ΜΙΝΙ: Πελασγός - Πολύβιος 51 – 27

Πρωτάθλημα ΜΙΝΙ: Πελασγός – Πολύβιος 51 – 27

Με νίκη ξεκίνησε την Παρασκευή τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα ΜΙΝΙ του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Μεγαλόπολης «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» για το πρωτάθλημα 2018.

Στο κλειστό της Μεγαλόπολης η νέα γενιά του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» παίζοντας με το αντίστοιχο τμήμα του Α.Ο.Μ. « ΠΟΛΥΒΙΟΣ» πήρε το πρώτο ροζ φύλλο κερδίζοντας άνετα με 51-27 και αποδίδοντας ωραίο μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 14-7 και τους πιτσιρικάδες των δυο ομάδων να δημιουργούν καλές φάσεις .Το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκει αποκλειστικά στον «ΠΕΛΑΣΓΟ» που έπαιξε πολύ καλύτερα και με σκορ 18-3 ανέβασε την διάφορα στους 22 πόντους για το ημίχρονο(32-10). Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και το τελευταίο σφύριγμα έφερε όλα τα παιδιά μαζί στο κέντρο για τον καθιερωμένο πανηγυρισμό.

Είναι φανερό ότι «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» συνεχίζει την καλή δουλειά και στους μικρούς που θέλουν να ακολουθήσουν την περσινή καταπληκτική πορεία, έχοντας σαν στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Αξίζει να τονίσουμε ότι επτά (7) από αυτά τα παιδιά είναι μικρότερης ηλικίας και θα αγωνίζονται και την επόμενη χρόνια στο ΜΙΝΙ.

«ΠΕΛΑΣΓΟΣ» : ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΚΡΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΛΙΛΗΣ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΑΝΙΑΤΗ -ΣΤΑΣΙΝΟΥ
«ΠΟΛΥΒΙΟΣ» : ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΛΙ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΗΣ-ΜΙΕΣΤΡΙ-ΚΟΚΟ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΡΑΟΥΣΙ-ΚΑΡΔΑΣΗΣ-ΜΕΡΖΙΩΤΗΣ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛΙΤΣΙ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,828ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια