Προσωρινή Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στον οδικό δίκτυο Αρκαδίας

0
205

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως φορτηγών οχημάτων άνω των 3.5 τόνων, στο οδικό δίκτυο του Νέου Αυτοκινητόδρομου: Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας καθως και στο λοιπό Εθνικό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας μας ( Τρίπολης – Καλαμάτας Τρίπολης – Πύργου Τρίπολης -Σπάρτης Τρίπολης – Άργους Τρίπολης – Κανδήλας ) για ιδιαίτερους λόγους ασφάλειας, λόγω της επικρατούσας χιονόπτωσης, σύμφωνα και με το εκδοθέν Δελτίο Καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ.

Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει προσωρινό χαρακτήρα και τίθενται σε ισχύ σήμερα (30-12-2014) από την 16.00 ώρα και μέχρι νεωτέρας, ύστερα από αυτοψία που διενεργήθηκε από επικεφαλής αρμόδιων υφιστάμενων Υπηρεσιών μας, σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς (Επικεφαλής Συντονιστής Αποχιονισμού Π. Ε. Αρκαδίας).

Η απόφαση υλοποιείται με την τοποθέτηση κινητών πινακίδων (P–7) (P-27) (P-28) (P-59) και των λοιπών ρυθμιστικών πινακίδων.

– Η τοποθέτηση και αφαίρεση των ως άνω κινητών πινακίδων, θα πραγματοποιείται με μέριμνα και ευθύνη του Τμήματος Τροχαίας Αυτ/δρόμων Ανατ. Πελοποννήσου – «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.» καθώς και λοιπών αρμόδιων υφισταμένων Υπηρεσιών μας

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here