Προς τη Μεγαλόπολη οι έρευνες για τον Μάριο

0
393

Οι φρικιαστικές μνήμες της τραγωδίας με θύμα τον Μάριο Παπαγεωργίου, ξύπνησαν και πάλι…

Ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε για λίγα μόνο λεπτά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών το πρωινό της Παρασκευής 3 Μαρτίου. Η δίκη αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο λόγω κωλύματος των δικηγόρων.

Έστω και σ’ αυτά τα λίγα λεπτά, το δράμα που ζει η τραγική του μητέρα,  κορυφώθηκε.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη με όση δύναμη της απομένει,  συνεχίζει τον αγώνα της.

Ζητά να ανοίξουν τα στόματα. Να μιλήσουν αυτοί, που η Δικαιοσύνη καταδίκασε σαν υπαίτιους για τη δολοφονία του μονάκριβου παιδιού της.

Ο μόνος στόχος της τραγικής μάνας , είναι να αποκαλυφθεί που είναι θαμμένος ο γιος της. Για να δικαιωθεί… Για να τον αποχαιρετήσει με αξιοπρέπεια… Όπως του αξίζει…

Στο στούντιο βρέθηκε η εξαδέλφη του που μίλησε για τις έρευνες που κάνει η οικογένεια, για να βρει το πτώμα του άτυχου νέου…

Όπως είπε, Καναδοί και Έλληνες ιδιωτικοί ερευνητές που έχουν διοριστεί από την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, επαναξιολογούν στοιχεία και συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία. Καθώς στο δικαστήριο είχε ειπωθεί πως στην υπόθεση υπάρχουν άγνωστοι μέχρι σήμερα συναυτουργοί, οι έρευνες οδηγούνται και σε νέες κατευθύνσεις, προκειμένου να βρεθεί το πτώμα του άτυχου νέου.

«Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, θεωρούμε ότι κάτι έγινε στην περιοχή της Νέας Περάμου. Κάπου εκεί τον δολοφόνησαν, στην αρχή έκρυψαν το πτώμα του πρόχειρα και στη συνέχεια το μετέφεραν σε άλλο σημείο. Τώρα κάποιες ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες στο Νομό Αρκαδίας. Πιο συγκεκριμένα έξω από τη Μεγαλόπολη προς Λιοντάρι, γύρω από τα χωριά Ανεμοδούρι και Ρούτσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείουμε άλλες περιοχές» τόνισε η εξαδέλφη του θύματος, Αντωνία Γουναροπούλου.

Δείτε καρέ – καρέ τη βαθιά έρευνα του «Τούνελ» στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο εδώ.

Από το anikolouli.gr και το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here