Προς αναβολή η συνεδρίαση του ΠεΣυ για τις απαλλοτριώσεις – «Ομοβροντία» από την αντιπολίτευση

0
167

Άδεια η αίθουσα συνεδριάσεων του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, μισή ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, όπου εντός ημερήσιας διάταξης θα συζητούνταν οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για την κατασκευή των μονάδων της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων όπως την έχει σχεδιάσει η περιφερειακή αρχή.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις έγγραφες διαμαρτυρίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης, είναι ο τρόπος με τον οποίον ετέθησαν τα θέματα, δίχως ενημέρωση των περιφερειακών συμβούλων και καταστρατηγώντας κάθε διαδικασία, όπως υποστηρίζουν.

Πρώτη η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» εκδήλωσε την αντίδρασή της απέναντι στη λειτουργία του ΠεΣυ, δηλώνοντας αποχή από τη σημερινή συνεδρίαση. Ακολούθησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» η οποία επίσης κατήγγειλε μεθοδεύσεις και ανακοίνωσε αποχή από τη συνεδρίαση, αλλά και η «Αγωνιστική Πρωτοβουλία Πελοποννήσου». Αξίζει να σημειωθεί ότι και Σύλλογοι όπως ο Πολιτιστικός Παλαιόχουνης, της Ασέας και του Κερασταρίου, διαμαρτυρήθηκαν με επιστολή τους για το θέμα.

Ακόμα, ενδιαφέρον έχει να δούμε τι στάση θα τηρήσουν οι ανεξαρτητοποιημένοι στη σημερινή συνεδρίαση.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Γαλανιάδη Εύα από το ArcadiaPortal.gr

Δείτε επίσης:

Διαμαρτυρία των Συλλόγων για τις απαλλοτριώσεις της ΣΔΙΤ Πελοποννήσου
Διαμαρτυρία Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Πελοποννήσου για τη λειτουργία του ΠεΣυ
«Λαϊκή Συσπείρωση»: Προκαλούν και παρανομούν Τατούλης και Στρατηγάκος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here