ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΠροεκ-λογικά και παράλογα στην Μεγαλόπολη - Oι κινήσεις των υποψηφίων

Προεκ-λογικά και παράλογα στην Μεγαλόπολη – Oι κινήσεις των υποψηφίων

Δεν χρειάζεται να γράφουμε κάθε μέρα για τα προεκλογικά , άλλωστε είναι νωρίς ακόμα , έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τις εκλογές.

Να σας πω όμως μερικά , αφού έχετε μεγάλη αγωνία και ρωτάτε συνέχεια.

Θα ξεκινήσω με την Μεγαλόπολη.

Ο Παναγιώτης  Μπούρας έχει στοχεύσει σε συγκεκριμένους ανθρώπους που θέλει να τους βάλει στο συνδυασμό του. Και εκεί έχει ρίξει το βάρος του  τώρα. Μάλιστα επειδή γνωρίζει πολύ καλά που έχει προβλήματα και σε ποιες οικογένειες δεν περνάει εύκολα πλέον , έχει κάνει και συγκεκριμένες προτάσεις με σκοπό να εξασφαλίσει τις ψήφους αυτές. Μέχρι και συνεργάτες του που ήταν στην πρώτη θητεία μαζί του αλλά τον είχαν εγκαταλείψει θα βάλει πάλι μέσα στο ψηφοδέλτιο. Είναι γεγονός ότι όπως δείχνουν τα πράγματα ο Δήμαρχος έχει προβληματάκια με κάποιους τωρινούς συνεργάτες του που δεν θέλουν να είναι πάλι υποψήφιοι, παρατηρούνται κάποιες μικρές απώλειες και πρέπει να καλυφθούν. Ακόμα και αν πρέπει να συνεργαστεί με άτομα που είχε τσακωθεί παλιότερα η που τον είχαν κάψει. Ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει και δύσκολες συμφωνίες!!

Ο Σάκης Παπαδόπουλος είναι και αυτός στην φάση δημιουργίας του συνδυασμού και όπως μαθαίνουμε είναι πολύ κοντά στο κλείσιμο του κεντρικού κορμού , οπότε όλο το επιτελείο έχει ρίξει το βάρος του στα χωριά. Από την άλλη ο συνδυασμός πρέπει  να απαντάει συνεχώς στις πολλές φήμες που κυκλοφορούν περί διάλυσης της συμφωνίας. Όσο βέβαια οι αντίπαλοι τους χάνουν χρόνο με τις φήμες αυτοί οργώνουν τα χωριά.

Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος και αυτός σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει να μαζεύει ονόματα και υπογραφές. Δεν υπάρχουν πολλά νεότερα από τις κινήσεις του αλλά σίγουρα είναι πολλές και σημαντικές οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

Μην ξεχνάμε   ότι το πρώτο δυνατό τεστ για όλους είναι ποιοι τελικά υποψήφιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στην κατάθεση συνδυασμού. Και σας το επισημαίνω αυτό γιατί ο καθένας μπορεί να δηλώνει υποψήφιος – η να βάζει άλλους να το δηλώνουν , το είδαμε και αυτό – αλλά συνδυασμούς δεν θα καταθέσουν όλοι! Και όταν μια κίνηση η  μια ομάδα δεν φτάσει εκεί , η θα πάει να μαζέψει χόρτα στην εξοχή,  η θα πάει με κάποιον άλλον συνδυασμό.

Μην ξεχάσω βέβαια και την προσπάθεια που γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια εκεί τα πράγματα λειτουργούν σε συνθήκες λέσχης ολίγων μελών. Πάντως όλοι περιμένουν απλά πότε θα ανακοινωθεί ότι στηρίζουν Παναγιώτη Μπούρα, κανείς δεν πιστεύει ότι θα μπορέσουν να κάνουν κάτι άλλο. Σε πολλούς η όλη διαδικασία θυμίζει όσα τράβαγε η ΝΔ που είχε μεγάλα ποσοστά στις βουλευτικές εκλογές αλλά οι δεξιοί πάντα έβγαζαν δημάρχους στην πόλη από το ΠΑΣΟΚ.

Παναγιώτη Μπούρα θα στηρίξει τέλος η πλευρά Δημόπουλου. Μετά από όλες τις διεργασίες , συζητήσεις και επαφές η απόφαση πάρθηκε και ο Χρήστος Δημόπουλος θα είναι πάλι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Μπούρα.

Και τέλος να σας πω και 2 λόγια για τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο . Άφησα επίτηδες τελευταίο τον Παναγιώτη γιατί θα σας γράψω αύριο βράδυ περισσότερα. Θα επικοινωνήσω μάλιστα μαζί του θα του κάνω 2 ερωτήματα , ένα για την Περιφέρεια και ένα για την Μεγαλόπολη και θα σας μεταφέρω τις απαντήσεις. Πάντως έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και έχουν ακουστεί πολλά για όλα όσα διαδραματίζονται την τελευταία εβδομάδα . Οπότε θα χρειαστεί να τα ξεκαθαρίσουμε σε ξεχωριστό άρθρο.

 

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δε γραφεις για κανενα εργο η προγραμμα που εχουν ολοι αυτοι ?τι μας νοιαζει ρε φιλε τι θα κανουν μεταξυ τους?Αντε γιατι χασαμε την ουσια..!!!!!

  • Φίλε η φίλη μου τι να γράψω εγώ για τα προγράμματα τους?
   Μήπως έχει κανείς ? όταν θα τα βρω θα σας τα μεταφέρω αμέσως.
   Όσο αφορά τα έργα , γι αυτά γράφω συνεχώς χρόνια τώρα.Τι έχει κάνει ο καθένας , τι δεν έχει κάνει, τι έχει γίνει σωστά και τι έχει γίνει λάθος.
   Προς το παρόν όμως όλα κινούνται γύρω από τις συγκροτήσεις των ψηφοδελτίων και αυτές τις κινήσεις σας μεταφέρω.
   Να είστε σίγουροι ότι θα δημοσιεύονται όλα για όλους και χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

 2. Δε γραφεις για κανενα εργο η προγραμμα που εχουν ολοι αυτοι ?τι μας νοιαζει ρε φιλε τι θα κανουν μεταξυ τους?Αντε γιατι χασαμε την ουσια..!!!!!

  • Φίλε η φίλη μου τι να γράψω εγώ για τα προγράμματα τους?
   Μήπως έχει κανείς ? όταν θα τα βρω θα σας τα μεταφέρω αμέσως.
   Όσο αφορά τα έργα , γι αυτά γράφω συνεχώς χρόνια τώρα.Τι έχει κάνει ο καθένας , τι δεν έχει κάνει, τι έχει γίνει σωστά και τι έχει γίνει λάθος.
   Προς το παρόν όμως όλα κινούνται γύρω από τις συγκροτήσεις των ψηφοδελτίων και αυτές τις κινήσεις σας μεταφέρω.
   Να είστε σίγουροι ότι θα δημοσιεύονται όλα για όλους και χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

 3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…..ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ…. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ……..ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΧΘΡΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ…….ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ…….ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ….

 4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΧΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…..ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ…. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ……..ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΧΘΡΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ…….ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ…….ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια