Προεκλογικά: Εάλω η Πόλις

0
858

Τον Δήμο ζητούν ξανά οι πρώτοι ενωμένοι, τώρα ο καθένας χωριστά, γιατί είναι μαλωμένοι.

Πολιορκούν στενά σφιχτά, με νύχια και με δόντια, Φουσέκος βάζει τ΄αρματα και ο ΤΣΙΡΙΓΩ τα βόλια.

Ο Δραγουμάνος από καιρό τον Δήμο σημαδεύει, βάζει φωτιά στα άρματα, γεμίζει τα κανόνια. Χρόνια πολλά τα ήθελε του Δήμου τα σαλόνια.

Ο Χειραδαίος ξαφνικά βγήκε στο μετερίζι και με ασκέρι δυνατό τον ΣΠΥΡΟ να στηρίζει …;

ΠΕΣ τα Δημήτρη ΠΕΣ τα μας τα λόγια τα μεγάλα, τόσοι πολλοί την θέλουνε του Δήμου την κουτάλα; ΠΕΣ την Δημήτρη ΠΕΣ τηνε την δόλια την αλήθεια , οι Μεγαλοπολίτες ξύπνησαν, δεν είναι κουτορνίθια;

Οι Κ…τσούμπας + Κ…ρούμπας , Έκαναν μια νέα συμμαχία, με ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ να μπουν στην Δημαρχία. Πλήθος πολύ μαζέψανε, σωστό επιτελείο και γοργά γοργά βαδίζουνε για το Δημαρχείο.

Δάσκαλε υπηρέτησες σωστά τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, με ήθος , θάρρος , λογική και με περίσσεια αγάπη. Οι σύντροφοί σου οι παλιοί σου γύρισαν την πλάτη, σου δώσανε και κώνειο για να βρεις τον ΣΩΚΡΑΤΗ!! Δάσκαλε πολλά εδίδαξες και εσύ δεν εδιδάχθεις, ίσως είναι δύσκολο πολύ ωραίους φίλους να χεις!

Όλοι μας γνωρίζουμε από το δημόσιο βίο, ότι η σωστή πολιτική είναι ένα μεγαλείο! Οι σωτήρες μας οι Τωρινοί την έχουνε χε…νη, πότε μας σώσουν μοναχοί και πότε χωρισμένοι.

Όλοι μαζί βρεθήκανε σκληροί επαναστάτες κι όταν βρεθούν στον σβέρκο μας θα γίνουνε προστάτες. Θα φύγουν όλοι σίγουρα και οικονομημένοι, αφού την Μεγαλόπολη την έχουνε χε…νη!!

Την εξουσία θέλουνε με όλα τα κάλλη της τώρα που είναι ο καιρός να γίνει κανείς προστάτης.

Ο Διογένης έψαχνε με φως, ημέρα μεσημέρι, για να βρει άνθρωπο σωστό την γνώμη του να φέρει.

Εμείς εδώ που ψάχνουμε χρόνια πολλά την λύση, να βρούμε άνθρωπο σωστό για να μας κυβερνήσει, βρίσκουμε … τους βροντόσαυρους και τους παλαιωμένους, ότι είναι δήθεν ικανοί και πεπειραμένοι , βρίσκουν τον τρόπο άλλωστε να γαντζωθούν στον θώκο κι αδιάφορα σφυρίζουνε για προκοπή στον τόπο.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ήσουνα στον κόσμο φημισμένη, με αρχαίο θέατρο, αγορά και ιερά τεμένη!

Τώρα πολύ σε σκάψανε, σου πήραν το χρυσάφι, θα αφήσουν τόπο θλιβερό και γυρισμό δεν θαχει.

Το παρελθόν το είδαμε και το παρόν το ζούμε, το μέλλον είναι αβέβαιο , άντε να δούμε τι θα δούμε.

του ΑΘΕΟΦΟΒ Θ. Κ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here