ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ LIVESTREAM

0
168

Φίλες και φίλοι από νωρίς το πρωί της Παρασκευής είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας σε όλο το διαδίκτυο όλοι οι server της εταιρίας Livestream που φιλοξενεί τις ζωντανές μεταδόσεις που βγάζουμε εδώ στο Καφενείο της Μεγαλόπολης.

Έτσι , μαζί και εμείς με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον πλανήτη δεν μπορούμε να μεταδώσουμε τις εκδηλώσεις που γίνονται στην Μεγαλόπολη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής μεταδώσαμε όπως – όπως το debate μεταξύ των 4 υποψήφιων δημάρχων από την πλατφόρμα Unstream αλλά λόγω του ότι ήταν μια πρόχειρη και μια λύση της στιγμής δεν έχουμε την δυνατότητα να υπάρχει αποθήκευση των βίντεο.

Το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε η λειτουργία του Livestream αλλά με πολλά προβλήματα. Επίσης είχαμε και την βροχή που ανάγκασε τον κ. Μπούρα να κάνει την ομιλία του στο κλειστό στάδιο Μεγαλόπολης. Προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε τις 2 ομιλίες των κ.κ. Μπούρα και Παπαδόπουλου, όπως σας είχαμε υποσχεθεί. Λόγω των προβλημάτων όμως που σας αναφέραμε , υπήρχαν 3-4 διακοπές της μετάδοσης. Παρόλα αυτά καταφέραμε να πετύχουμε να συνδέσουμε το κλειστό Γυμναστήριο με την πλατεία της Λαϊκής αγοράς και να μπορέσετε να παρακολουθήσετε κάποια τμήματα των ομιλιών.

Σας ευχαριστούμε που έχετε αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και σας ζητάμε συγνώμη για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αλλά δεν ήταν στο χέρι μας να ξεπεραστούν.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here