Αργά το βράδυ της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος.

Το Συμβούλιο συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Μιχαήλ Καραμαλάκη και Ζαχαρούλας Τσιριγώτη

Οι κρίσεις επιφύλαξαν ευχάριστη έκπληξη στον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας Κώστα Λάμπρου, ο οποίος κρίθηκε προακτέος στο βαθμό του Ταξιάρχου.

Στη συνέχεια, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, ο νεοπροαχθείς Ταξίαρχος Κώστας Λάμπρου μετακινήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ως Υποδιευθυντής.

Στη φωτογραφία ο κ. Λάμπρου με την κόρη του Φωτεινή στην πρόσφατη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη Άγιου της Αστυνομίας.

από το egnomi.gr

O Κώστας Λάμπρου είναι ένας παλιός γνώριμος Μεγαλοπολίτης , μεγάλωσε και πήγε σχολείο εδώ, οι πιο πολλοί όμως θα τον θυμούνται από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Δόξα Μεγαλόπολης. Ο Κώστας Λάμπρου έχει πολλούς φίλους στην Μεγαλόπολη και γνωρίζουμε ότι παρακολουθεί καθημερινά τα νέα μας. Ευχόμαστε στον Κώστα πάντα επιτυχίες !!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας
Please enter your name here