ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΞΥΛΑ ΤΟΥ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ;

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΞΥΛΑ ΤΟΥ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ;

Τις προηγούμενες ημέρες κόπηκε ένα μεγάλο δένδρο που υπήρχε στον προαύλιο χώρο του Α΄Δημοτικού σχολείου Μεγαλόπολης. Δεν γνωρίζω με ποιανού την εντολή, το μόνο που είδα είναι ότι έγινε από κάποιον ιδιώτη ο οποίος προφανώς το έκοψε εν γνώση του Δήμου Μεγαλόπολης ( ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα σχολεία)  και προφανώς θα πληρωθεί γι αυτό.

Αυτό όμως που επίσης ξέρω σίγουρα είναι που κατέληξαν ορισμένα από τα κομμένα ξύλα.  Συγκεκριμένα ένα μεγάλο μέρος από τα ξύλα που κόπηκαν έχουν ξεφορτωθεί στην αυλή γνωστού συμπολίτη μας ο οποίος εντελώς συμπτωματικά είναι δημοτικός μας άρχοντας, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Δημάρχου Μεγαλόπολης.

Σίγουρα τα κομμένα ξύλα δεν πήγαν εκεί μόνα τους , ούτε πήγαν κατά λάθος.

Εγώ ρωτάω τον κ. Δήμαρχο Μεγαλόπολης…. Γνωρίζετε ότι τα ξύλα πήγαν στην αυλή του συνεργάτη σας? Γνωρίζετε το όλο θέμα? Με ποια κριτήρια μοιράστηκαν τα κομμένα ξύλα από το σχολείο και που έχουν μοιραστεί?

Συμφωνείτε με όλα αυτά κ. Δήμαρχε??

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε τα ξύλα….. την αυλή και το σπίτι του άρχοντα μας , θα τα δείτε σύντομα…. και θα μάθετε και το όνομα του!!

ksila1

ksila2

Ενημέρωση 22.30

Βρήκα στην Διαύγεια την απόφαση της Οικονομικής επιτροπής και την τεχνική περιγραφή για την κοπή των δένδρων. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση και την περιγραφή που ψηφίστηκε ο εργολάβος πρέπει να κάνει τα εξής:

¨Όλα τα υλικά θα φορτώνονται και θα απομακρύνονται από τον τόπο του έργου και θα εναποτίθενται σε περιοχές με μέριμνα και ευθύνη του Αναδόχου, και οι θέσεις των παρεμβάσεων θα αποδίδονται καθαρισμένες και απαλλαγμένες από κλαδιά, φυλλωσιές κλπ. ¨

Δηλαδή , ο Δήμος πληρώνει τον εργολάβο να κόψει τα δένδρα και μετά μπορεί αυτός να τα αποθέσει όπου θέλει!!!!!

Διαβάζοντας την απόφαση βλέπει κανείς ότι μιλάμε για αρκετά δένδρα και στην ουσία για πάρα πολλούς τόνους ξύλα!! 27 μεγάλα δένδρα!!

7.000 Ευρώ θα πληρωθεί ο εργολάβος και θα πάει όπου θέλει και τους δεκάδες τόνους ξύλα που θα κόψει….. !!!!!!!!!!

Τόσο δύσκολο ήταν και πόσο μυαλό χρειάζεται για να βγει μια ανακοίνωση να γίνει μια δημοπρασία όπως γίνεται παντού η να δοθούν τα ξύλα τουλάχιστον σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη?  Δεν καταλαβαίνουν οι άρχοντες μας ότι αυτό που έκαναν δεν είναι ούτε νόμιμο αλλά ούτε και ηθικό?

Γιατί όλοι οι πολίτες να κάνουν αιτήσεις υλοτομίας , να βγάζουν άδειες  και από την άλλη κάποιοι άρχοντες μας να τους πηγαίνουν στην αυλή τους έτοιμα κομμένα και πληρωμένα με δημόσιο χρήμα τα ξύλα τους?? Είναι Νόμιμο αυτό??

δείτε τις σχετικές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου  παρακάτω……

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ

 

Δ.Σ. Μεγαλόπολης Αναμόρφωση Κοπή ξερών Δ.Ε. Μεγαλόπολης

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μα καλά,τόσα δέντρα υπάρχουν,του σχολείου πήγαν να κόψουν;;;;και μάλιστα να τα καβατζώσουν μεταξύ τους;;;τόση ξεφτίλα πια;;

  2. μα καλά,τόσα δέντρα υπάρχουν,του σχολείου πήγαν να κόψουν;;;;και μάλιστα να τα καβατζώσουν μεταξύ τους;;;τόση ξεφτίλα πια;;

  3. μα καλά,τόσα δέντρα υπάρχουν,του σχολείου πήγαν να κόψουν;;;;και μάλιστα να τα καβατζώσουν μεταξύ τους;;;τόση ξεφτίλα πια;;

  4. μα καλά,τόσα δέντρα υπάρχουν,του σχολείου πήγαν να κόψουν;;;;και μάλιστα να τα καβατζώσουν μεταξύ τους;;;τόση ξεφτίλα πια;;

  5. ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΞΥΛΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ & ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ & ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ….

  6. ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΞΥΛΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ & ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ & ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ….

  7. ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΞΥΛΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ & ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ & ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ….

  8. ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΞΥΛΑ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ & ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ & ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια