Πορεία διαμαρτυρίας στην Μεγαλόπολη ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ

1
3761

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ , έκαναν εργαζόμενοι και πολίτες στους δρόμους της Μεγαλόπολης.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με 3ωρη στάση εργασίας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από 12:01 έως και 15:00 και έγινε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης.Εκεί οι εργαζόμενοι έκαψαν λάστιχα και φώναξαν συνθήματα, ενώ έγινε και μια σύντομη ενημέρωση για την αυριανή κινητοποίηση στην Αθήνα.

Στην συνέχεια εργαζόμενοι και πολίτες με τις γυναίκες και τα παιδιά τους έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία.
Πίσω από την πορεία ακολουθούσαν μηχανήματα και φορτηγά της ΔΕΗ αλλά και οχήματα από τον Δήμο Μεγαλόπολης και τον ΑΔΜΗΕ.

Στην πλατεία έκαναν ένα σύντομο χαιρετισμό ο Θανάσης Πετράκος , ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης Επόμενη Μέρα κ. Γεωργακόπουλος.

Αύριο Τετάρτη θα γίνει μετάβαση στην Αθήνα στην συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στις 9 το πρωί, για να γίνει παρέμβαση στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ που θα αποφασίσει τις διαδικασίες της πώλησης.
Αναχώρηση λεωφορείων για την Αθήνα:
Από Μεγαλόπολη στις 6:30 το πρωί (από Κεντρική Πλατεία).
Από Τρίπολη στις 7 το πρωί (από ΟΣΕ)
Δηλώσεις συμμετοχής για την κινητοποίηση στην Αθήνα στους εκπροσώπους των Σωματείων.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”60″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Πατήστε εδώ για προβολή slideshow]” template=”/var/www/vhosts/kafeneio-megalopolis.gr/httpdocs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-carousel.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here