Πολύβιος: Εύκολο απόγευμα

0
217

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό της Μεγαλόπολης και όχι μόνο,που ήρθε στο γήπεδο και γέμισε τις κερκίδες.Το σημαντικό που πρέπει να τονίσουμε ήταν η αντάποκριση στο κάλεσμα αλληλεγγύης για την συγκέντρωση χρημάτων καρκινοπαθούς συμπολίτη μας.
Ο κόσμος της Μεγαλόπολης,παρά τα προβλήματα,στάθηκε αλληλέγγυος.Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» για την ηθική και χρηματική υποστήριξη της δράσης.
Τα χρήματα θα κατατεθούν στην Εθνική Τράπεζα και θα αναρτηθεί η απόδειξη.

Η ομάδα μπήκε δυναμικά με γρήγορο ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο.Απο την αρχή φάνηκε η ανωτερότητα της ομάδας μας.Ο ΠΗΓΑΣΟΣ προσπαθούσε αλλά όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες,βρέθηκε σε κακή μέρα κάτι που ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ εκμεταλλεύτηκε και πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ.Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 31-8.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε και εξελίχθηκε στο ίδιο τέμπο με την ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ να είναι σε κατάσταση μπλακ άουτ.Η ομάδα μας κράτησε τους ίδους ρυθμούς και το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 50-18.

Το δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ επέλεξε να ρήξει ρυθμούς και να ξεκουράσει παίχτες.Όλοι οι παίχτες πήραν χρόνο συμμετοχής και σχεδόν σκόραραν όλοι.Η φύση του παιχνιδιού ήταν τέτοια που δεν υπάρχει κάποιος που δεν διακρίθηκε,όλοι έπαιξαν καλό μπάσκετ.Το παιχνίδι έληξε 80-48.

Υπήρξε τεχνικό πρόβλημα στον φωτεινό πίνακα,δεν άναψε καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεκάλεπτα: 31-8,50-18,66-28,80-48

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ:(Δούμουρας,Νικητόπουλος),Αργυρόπουλος 4,Ανδριόπουλος 5,Τόρης,Τρυφωνόπουλος 12(2),Χριστογιαννόπουλος Α. 2,Δαλάτσης 6(1),Μπελόκας Α. 6,Χριστογιαννόπουλος Σ. 13(2),Νικολόπουλος 15(1),Σιαμπάνης 11(2),Μπελόκας Β. 4,Κελέρης 2

ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ:Πετριμέας 2,Μπήνας 2,Βωβός 7(1),Σελάμι,Μπαρμπατσέας,Στακιάς,Ξυδέας 12,Μέρης 12(2),Θεοδωρακέας 1,Φούντας,Πουλημενέας 6,Γραπτέας 6(2)

από το poliviosblog.wordpress.com

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here