Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΑΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ...

ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Πριν 2 ημέρες συνελήφθη ένας Βούλγαρος , γιατί είχε κλέψει καλώδια από το Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη. Οι πληροφορίες του Καφενείου λένε ότι υπήρχε καταγγελία και γινόταν και παρακολούθηση. Η υπόθεση όμως αρχίζει και έχει πολλά ερωτηματικά και περίεργα γεγονότα. Μαθαίνουμε ότι ο Βούλγαρος ομολόγησε από που ακριβώς είχε κλέψει τα καλώδια και επίσης υπέδειξε  και μια αποθήκη σε χωριό κοντά στην Μεγαλόπολη που υπήρχαν και άλλα υλικά.

Όταν όμως η Αστυνομία κάλεσε κάποιους υπεύθυνους από την Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης και τους  ρώτησε αν τα κλεμμένα υλικά είναι δικά τους , δεν έγινε αναγνώριση των υλικών. Σαν αποτέλεσμα ( σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες) είχαμε να μην δικαστεί τελικά ο συλληφθείς και να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή. Στην απόφαση αυτή έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι δεν αναγνωρίστηκαν τα κλεμμένα υλικά ότι είναι από το Ορυχείο.

Όλα τα παραπάνω αν ισχύουν , δημιουργούν μεγάλα ερωτηματικά και θα πρέπει η Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης της ΔΕΗ να μας εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι κλοπές καλωδίων από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και δυστυχώς από ότι δείχνουν τα πράγματα κάτι δεν πάει καλά!!

δείτε την σχετική ανάρτηση για την σύλληψη εδώ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που κανείς δεν ξέρει τίποτα… Μην κάνουμε τους χαζούς η δουλεία βρωμάει απο μέσα. Αν για να μην προκύψουν ευθύνες κάνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα τότε είναι άξιοι της μύρας τους. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Δ.Ε.Η δεν μπορεί να προστατέψει την περιουσία (της).

  2. Δεν είναι η πρώτη φορά που κανείς δεν ξέρει τίποτα… Μην κάνουμε τους χαζούς η δουλεία βρωμάει απο μέσα. Αν για να μην προκύψουν ευθύνες κάνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα τότε είναι άξιοι της μύρας τους. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Δ.Ε.Η δεν μπορεί να προστατέψει την περιουσία (της).

  3. Δεν είναι η πρώτη φορά που κανείς δεν ξέρει τίποτα… Μην κάνουμε τους χαζούς η δουλεία βρωμάει απο μέσα. Αν για να μην προκύψουν ευθύνες κάνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα τότε είναι άξιοι της μύρας τους. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Δ.Ε.Η δεν μπορεί να προστατέψει την περιουσία (της).

  4. Δεν είναι η πρώτη φορά που κανείς δεν ξέρει τίποτα… Μην κάνουμε τους χαζούς η δουλεία βρωμάει απο μέσα. Αν για να μην προκύψουν ευθύνες κάνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα τότε είναι άξιοι της μύρας τους. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Δ.Ε.Η δεν μπορεί να προστατέψει την περιουσία (της).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,833ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια