Ποια συμφέροντα κρατάνε τον υπόδικο Ζερβό στη ΔΕΗ ;

0
276
Η χώρα χρεοκόπησε, οι προσπάθειες που καταβάλλονται με τις θυσίες του ελληνικού λαού είναι το μεγάλο στοίχημα για το μέλλον της Ελλάδας, ωστόσο μέσα στην προχωρημένη παρακμή χάνεται η αίσθηση ότι υπάρχει ισχυρή βούληση για κάθαρση, διαφάνεια και δικαιοσύνη.
Το newpost με σειρά αποκαλύψεων κόντρα στο «σιωπητήριο» της πλειοψηφίας των ΜΜΕ (εξαίρεση αποτελεί το Πρώτο Θέμα που δημοσίευσε εκτενέστατο ρεπορτάζ στο φύλλο της 17ης Μαρτίου) ανέδειξε μια σειρά από προβληματικές αποφάσεις του ΔΣ που ήδη ερευνώνονται από τις εισαγγελικές Αρχές αλλά και συμπεριφορές στελεχών της ΔΕΗ όπως ο Αργύρης Οικονόμου, ο οποίος χαρακτηρίζει ανοιχτά ως λαμόγιο και ψυχοπαθή τον Πρόεδρο της ΡΑΕ κ. Βασιλάκο, λαμόγια τον πρώην υπουργό κ. Φώλια και το πρώην μέλος του ΔΣ κ. Μπουζούλα και τιμιότερους όλων τους ήδη διωκόμενους για κακουργηματική απιστία κ. Ζερβό – σημερινό Πρόεδρος της ΔΕΗ- τον κ. Φωτόπουλο – σημερινό Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ – και τον κ. Αθανασόπουλο – πρώην Πρόεδρο της ΔΕΗ.

Η δημοσιογραφία έκανε τη δουλειά της δημοσιοποιώντας σοβαρά ζητήματα για τα oποία δεν υπήρξε ούτε καν απόπειρα διάψευσης από τη ΔΕΗ (βλέπε υποθέσεις ΓΕΝΟΠ, Αλιβερίου, Χρεών αλουμινίου, Ικαρία, Ρόδου, Πάρκων Καραγκουλέ, Μεγαλόπολης, Πτολεμαϊδας κλπ).

Η δικαιοσύνη διερευνά τους ογκώδεις φακέλους των υποθέσεων αυτών και έχει ήδη ασκήσει τις πρώτες διώξεις. Η κυβέρνηση που δίνει αγώνα για να απαλλάξει τον λαό και τη χώρα από τις γνωστές καθεστωτικές πρακτικές που οδήγησαν στην εξαθλίωση που βιώνουμε σήμερα τι κάνει; Γιατί επέλεξε να αποκεφαλίσει αυθημερόν Αθανασόπουλο και Μέργο μόνο και μόνο επειδή τους ασκήθηκε δίωξη στα στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και διατηρεί τους Ζερβό και Φωτόπουλο οι οποίοι είναι σήμερα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφού η τακτική ανάκριση τους θεωρεί βασίμως υπόπτους για απιστία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας εις βάρος της ΔΕΗ;

Ποιος έχει συμφέρον να διατηρείται σήμερα στη ΔΕΗ μια διοίκηση με σοβαρές δικαστικές εμπλοκές και συνεπακόλουθες ομηρίες που ενδεχομένως να επηρεάσουν κρίσιμες αποφάσεις της Διοίκησης τόσο για τις υπό δικαστική διερεύνηση υποθέσεις όσο και για τα κρίσιμα και εθνικών διαστάσεων ζητήματα που αφορούν στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας;

Τι θέση παίρνει ο κ. Φωτόπουλος στα κρίσιμα θέματα που θα κληθεί να αποφασίσει το ΔΣ της ΔΕΗ το επόμενο διάστημα όταν ο ίδιος ο κ. Φωτόπουλος ζητούσε από τους συναδέλφους του να τον εκλέξουν εκπρόσωπο τους στο ΔΣ της ΔΕΗ προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ανακριτή; Ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητες των δύο υπόδικων Προέδρων και πως διασφαλίζεται ότι η προστασία της τιμής και της ελευθερίας τους ταυτίζεται με την προάσπιση των συμφερόντων της ΔΕΗ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost η ανεξήγητη ανοχή του Πρωθυπουργού έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Φ. Κουβέλης…

Έλενα Σιάνου από το newpost

 

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Έχω απορία για το τι λένε τώρα οι φανατικοί υποστηρικτές του ¨αγωνιστή Φωτόπουλου¨ που από τη στιγμή που τον κάλεσε ο εισαγγελέας χάθηκε. Γιατί δεν βγαίνει τώρα να φωνάζει και να αυτοπροβάλλεται στα κανάλια? Φοβήθηκε κάτι? ΓΙΑΤΙ ???
  Ως γνωστόν ¨καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται¨ όποιος όμως έχει λερωμένη τη φωλιά του κάνει τη πάπια, βλέπε Φωτόπουλο & Σια …..

 2. Έχω απορία για το τι λένε τώρα οι φανατικοί υποστηρικτές του ¨αγωνιστή Φωτόπουλου¨ που από τη στιγμή που τον κάλεσε ο εισαγγελέας χάθηκε. Γιατί δεν βγαίνει τώρα να φωνάζει και να αυτοπροβάλλεται στα κανάλια? Φοβήθηκε κάτι? ΓΙΑΤΙ ???
  Ως γνωστόν ¨καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται¨ όποιος όμως έχει λερωμένη τη φωλιά του κάνει τη πάπια, βλέπε Φωτόπουλο & Σια …..

 3. Έχω απορία για το τι λένε τώρα οι φανατικοί υποστηρικτές του ¨αγωνιστή Φωτόπουλου¨ που από τη στιγμή που τον κάλεσε ο εισαγγελέας χάθηκε. Γιατί δεν βγαίνει τώρα να φωνάζει και να αυτοπροβάλλεται στα κανάλια? Φοβήθηκε κάτι? ΓΙΑΤΙ ???
  Ως γνωστόν ¨καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται¨ όποιος όμως έχει λερωμένη τη φωλιά του κάνει τη πάπια, βλέπε Φωτόπουλο & Σια …..

 4. Έχω απορία για το τι λένε τώρα οι φανατικοί υποστηρικτές του ¨αγωνιστή Φωτόπουλου¨ που από τη στιγμή που τον κάλεσε ο εισαγγελέας χάθηκε. Γιατί δεν βγαίνει τώρα να φωνάζει και να αυτοπροβάλλεται στα κανάλια? Φοβήθηκε κάτι? ΓΙΑΤΙ ???
  Ως γνωστόν ¨καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται¨ όποιος όμως έχει λερωμένη τη φωλιά του κάνει τη πάπια, βλέπε Φωτόπουλο & Σια …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here